Iiro Viinasen ”puhdistuslennosta”…

* Kaikilla on oikeus ”puhdistuslentoon”, ongelma on siinä ettei kansalaisten enemmistöllä ole poliittista edes lähimuistia… Toisaalta korpit nokkivat toisiaan sittenkin…

* Jos yksi laman uhri on tragedia, niin satatuhatta on vain tilasto… Tämä on mahdollista kun salaisuus ja auktoriteetit hallitsevat.

* On uskomatonta, missä määrin kokonaista kansakuntaa voidaan harhauttaa niin monella tavalla kuin suomalaisia on eurooppapolitiikassa sumutettu… talvi- ja jatkosodan historiasta lähtien 2010-luvun eurorahastoihin asti.

lamavarainministeri

* Omaisuutensa, yrityksensä, elämänlaatunsa ja tulevaisuutensa menettäneillle Iiro Viinasen yhteiskuntarakenteellinen arvo on lamavarainministeri.

Kts. http://www.promerit.net/2013/10/23127/ … kansanedustaja, ministeri Kauko Juhantalon tapauksesta…

KKs

Tilaa…

Laman ja Rahan Pelurit

* E-kirjana sähköisessä muodossa heti luettavaksi. H: 5,- €uroa

* Painotuotteena H: 12,- €uroa

* * *

Suuren laman kertaus


Edessä näyttää olevan samat laulujen lunnaat ja nuotit kuin 1990-laman tahtien rytmityksissä.

On varmasti enemmän kuin taivaallinen ihme jos tästä velkakriisistä kansakuntana Suomi selviää vähäisemmin vaurioin kuin kaksikymmentä vuotta sitten alkaneesta tuhosta.

Väite, että Suomi on selvinnyt poliitikkojensa ja pankkiensa aiheuttamasta kriisistä, on täyttä harhautusta. Joukossamme on jo valmiiksi 150 00 köyhyydessä elävää lasta ja 40 000 syrjäytynyttä nuorta, joiden osalta tulevaisuudelta tämä lama vie viimeisetkin mahdollisuudet.

Koskettavinta mitä olen pitkän elämäni varrella kokenut sisältyi kirjatilauksen oheisviestiin:

"Tilaan kaiken omaisuutensa v. 1994 menettäneen ja sen seurauksena itsemurhan tehneen ystäväni pojalle lahjaksi OPLK tutkimusryhmä “Laman ja Rahan Pelurit”, Pankkien kriisin 1991 -1995 selvityksen.

Kirjan lähetteeseen kirjoitin: Viestinne koskettaa. Nimenomaan siksi kun selvityksen ja kirjan julkaisun lähtökohta oli virkavallan ja politiikan silloisten vastuullisten toimijoiden asenne: Kuolleet haudatkoon kuolleensa... Edessämme on sama talouden sairaus, joka näyttää saavuttavan maailmanlaajuisen "pandemian" luonteen. Kunnioitus vastuuttoman ja väärän politiikan uhrien muistolle.

YST Kalevi Kannus

E-KIRJANA heti luettavaksi Tästä ILMAISEKSI

Tilauslomake painotuotteena

* Ilmoita nimi ja postiosoitteesi, sähköpostisi
Hinta 15,- €uroa
* indicates required field

Taustalla pyörii Fast Secure Contact Form

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa