Ystävän tervehdys…

Tervehdys Kalevi
ja hyvää alkanutta vuotta 2014. Voimia noihin linkkaamiisi tapauksiin. Eivät ne kyllä lisää luottamustani Suomen oikeusvaltion perustaan. Sinulle voidaan rakentaa näköjään minkälainen ”todellisuus” tahansa, joka voidaan käsitellä ”totena” läpi oikeusjärjestelmän. Voimia tuohon taisteluusi. ../..
Joten ihmetellään ja taistellaan.
 
Voimia Sinulle Kalevi
Petri
 
Petrin viesti on vastaus ao. lähettämääni sähköpostiin…
26. joulukuuta 2013 16.28 Kalevi Kannus kirjoitti:
 
* Minulla on ollut varsin KOVA ja traumaattinen joulunaika… Marjatan sairastumisen ja omaishoidon lisäksi, tarkoitukseni on selvittää julkisesti historiatutkimuksen AVUSTAMISESTA saamaani Varsinais-Suomen käräjäoikeuden tuomion taustat. http://www.promerit.net/tuomio-13-26900-10-12-2013-l-13-20250/
 
Viitekehyksessä kysymys TUOMION YTIMESTÄ: Onko syytteessani kysymyksessä tämän verkkosivustoni www.promerit.net vaientamisesta, vai Erkki Hautamäen sotahistoriatutkimuksen ”Suomi myrskyn silmässä” lamaanuttaminen?, eli meiltä molemmilta turpa tukkoon -linjasta?
 
Toisin sanoen mikä on tekijänoikeuden ja kustannusoikeuden suhde?
Nimittäin Vilho Tahvanaisen ”Erikoistehtävä” -kirjan tekijänoikeudet on. Tahvanaisen pojalta saadun valtakirjan perusteella kiistatta Hautamäellä ja “Erikoistehtävän” käyttöoikeudet lähdetiedostona Hautamäki uskoi saaneensa jo vuonna 1994 Akateeminen kustannusliike Oy;n omistajalta (Riitta Mattilalta, Hautamäen edesmenneen vaimon SISKOLTA); mutta sopimus on sana sanaa vastaan.
 
Kun Hautamäki halusi v. 2008 ”Erikoistehtävästä” näköispainoksen lähdetiedostoksi ”Suomi myrskyn silmässä” kirjalleen. Kirjan painatuksen järjestin tallinnalaisessa kirjapainossa… ja muutenkin olen avustanut EH:ta jakelussa ja markkinoinnissa, sekä kirjaesittelyissä verkkokauppani puitteissa.
 
Tosiasiassa Hautamäen ja Akateeminen kustannusliike Oy;n omistajan (Riitta Mattilan, Hautamäen edesmenneen vaimon SISKON) välillä on perhekosto, jonka yksityiskohtaisista syistä en tiennyt enkä tideä vieläkään, muuta kuin oletuksena sen kun Hautamäki julkaisi kirjansa ”Suomi myrskyn silmässä” OMAKUSTANTEENA eikä Akateeminen kustannusliike Oy:n julkaisuna ja markkinointi hoidettiin verkkokauppani ja Bonnierin logistiikkapalvelun kautta.
 
Olen perhekoston VÄLIKAPPALE.
Huomioitavaa on kun Hautamäki tarjosi Riitta Mattilalle TUPLASTI SUUREMPAA korvausta sovitteluna kuin mitä käräjäoikeus tuomiossaan määräsi. Mutta Akateeminen kustannusliike halusi tuomion MINULLE ja korvauksen MINULTA…
 
KOSTO-menettely on tosiasiassa suunnattu…
Erkki Hautamäelle tarkoituksella LAMAUTTAA hänen ”Suomi myrskyn silmässä” kirjan kakkososan tutkimustyötä.
… EH:lla on valtakirja sekä Vilho Tahvanaisen kirje O.V Oramaalle, jossa hän ilmoittaa purkaneensa kustannussopimuksen Akateeminen kustannusliike Oy:n kanssa; ja Tahvanaisen toisen kirjanhan julkaisi Gummerrus.Vilho Tahvanainen ajettiin henkilökohtaiseen KONKURSSIIN hänen lepäämässä olleen yrityksensä ”harkintaverotuksen” avulla? Miksi?
 

Suomessa sotahistorian avaaminen on toivotonta.

 
<- Sakari Laiho • Tämän käyttöoikeuskoston” taustalla on Suomen kustannusyhdistys ry, johtaja Sakari Laihon ominaiuudessa, joka toimi aluksi “välittäjänä” mutta sittemmin teki syyteharkinnan, eli yhdessä Akateeminen kustannusliike OY:n Mattiloiden kanssa toimi vastapuolena oikeudessa… ehkä siksi kun Hautamäki on toteennäyttänyt mm. Kustannusliike OTAVAN julkaisemat Mannerheimin muistelmat osittain väärennetyiksi. kts. http://www.promerit.net/talvi-ja-jatkosodan-kielletty-historia/
 
* Sattumoiin Suomen kustannusyhdistys ry:n puheenjohtaja on toimitusjohtaja Pasi Vainio (Kustannusosakeyhtiö OTAVA)
 
Kalevi Kannus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *