Suomen markka takaisinko?

* SUOMEN rajojen sulkeminen johtaa samaan poliittiseen prosessiin kuin BREXIT Britanniassa. Miltä arvopohjalta MARKKA ALOITTAISI oman valuutan osuudella maailman markkinoilla? ** Observer -lehden teettämässä kyselyssä BREXIT-puolueen kannatus on suurempi kuin Britannian perinteisten puolueiden konservatiivien ja työväenpuolueen kannatus yhteensä.

Kyselyssä 34 prosenttia vastaajista sanoi kannattavansa Brexit-puoluetta 23. toukokuuta järjestettävissä EU-parlamentin vaaleissa. Työväenpuoluetta kannatti 21 ja konservatiiveja 11 prosenttia. (Siis aivan sama gallup-tilanne Suomessakin)

Hallitsevan puolueen eli konservatiivien kannatus on viime aikoina pudonnut huomattavasti. Observerin emolehden Guardianin mukaan konservatiiveja äänestäisi kotimaan parlamenttivaaleissakin vain 22 prosenttia vastanneista. Brexit-puolue keräisi kotimaassa kyselyn perusteella 21 prosenttia. MERkITTÄVIN SEIKKA:
Kyselystä kävi ilmi myös, ettei suuri osa äänestäjistä oikeastaan tiedä puolueiden Brexit-kantaa. 36 prosenttia vastaajista ei tiennyt konservatiivien kantaa Brexitiin, ja 38 prosenttia oli yhtä hukassa työväenpuolueen ajatusten kanssa.

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d551c409-5795-419f-9241-cebf815a3291?fbclid=IwAR0o0OvA9bDGSTqq9_oJiGAo987Yq5JZG6gntInTbP-YzG1Sxygyx63ErQ0

1 ajatus aiheesta “Suomen markka takaisinko?”

  1. SEN kummemmin piruja seinille maalaamatta, Suomessa ”markka takaisin” -uhoojat ovat enemmistöltään sotien jälkeisistä ikäluokista, siis ei ole omakohtaista mielentuntumaa ja kokemusta kun Eurooppaa tuhottiin… siitäkään mitä olivat pelkotilat ja puute rauhan tultua, jälleenrakennusvuosina.

    Se vain, että tämän piti vielä nähdä… kun populismissa väitetään, jotta KYLLÄ KANSA TIETÄÄ… Minulla on hiipivä tunne, että Antti Rinne ei saa hallitusta käyntiin ja Suomeen muodottaan eduskunnan uudistetun ISTUMAJÄRJESTYKSEN -mukainen oikeisto-populistinen hallitus. Tätä voi ennustaa viimeisimmällä gallup-mittauksella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa