Jos perussuomalaiset tahtovat ”hillotolpille” hallituspolitiikkaan.

Jyry Heinäsen lausuma Facebookissa: ”Miten ihmeessä perussuomalaiset olisivat muka vaihtoehto nykyiselle politiikalle?

He ovat kannattaneet joka ainoata kurjistuspolitiikan päätöstä, jolla on leikattu kaikkein vähäosaisimmilta. Halla-aho olisi lähtenyt valintansa jälkeen ilman mitään varauksia jatkamaan persujen osallistumista Sipilän hallitukseen.

Mutta kepu ja kok laskivat, että siniset ovat hyödyllisempi kumppani.”

Kyseessä on yhtä suuri taktinen järjestely kuin Harri Holkerin ”hallitussa rakenneuudistuksessa”; KUN Suomi ajettiin PANKKIEN KRIISIIN.

Perusuomalaisten hallituskelpoisuudella haluttiin varmistaa KePun maakuntahallinto ja kokoomukselle SOTE:n markkinamalli, sekä KePu ja varsinkaan kokoomus eivät halunneet estää maahanmuuttoa, vaan turvata mahdollisuuden halpatyömarkkinoista.

Jos perussuomalaiset tahtovat ”hillotolpille” hallituspolitiikkaan. ainoa vaihtoehto Halla-aholla on Sipilän hallitusta vastaavaan oikeistohallituksen ohjelmaan myöntyminen… jatkamaan kesken jäänyttä yhteiskunnan rakennemuutosta.

2 thoughts on “Jos perussuomalaiset tahtovat ”hillotolpille” hallituspolitiikkaan.”

 1. Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä KOVA LINJA – Suomen Sisu – vahvistunut.
  Kestävätkö rivit?

  ”Olli Immonen kohautti neljä vuotta sitten myös julkaistuaan Facebook-päivityksen, joka arvosteli rajusti monikulttuurisuutta ja tulkittiin sotaisaksi. Sitä kritisoitiin omienkin riveistä.
  Lahtinen totesi viime syksynä MTV:lle, että uusnatseja ei käännytetä Sisun tilaisuuksista pois, mutta poliittiset tunnukset päällä ei saa tulla paikalle. Hän kertoi myös, että Sisulla on jäseniä käytännössä kaikissa puolueissa, vaikka pääasiallinen puolue on perussuomalaiset.
  Tunnetuin sisulainen lienee perussuomalaisten puheenjohtaja Jussi Halla-aho, joka valittiin vaaleissa eduskuntaan historiallisen suurella äänivyöryllä Helsingin vaalipiiristä.
  Uusina niminä eduskuntaan nousevat sisulaisista Juha Mäenpää, Mauri Peltokangas ja Jenna Simula, joka on järjestön kirjuri ja Immosen eduskunta-avustaja. Simula nousi eduskuntaan iskulauseella ”on kotiinpalautusten aika”.
  Peltokangas on Sisun piiripäällikkö Keski-Pohjanmaalla ja Mäenpää Etelä-Pohjanmaalla. Mäenpää on myös Sisun käräjien jäsen.
  Jotkut ehkä muistavat Mäenpään Facebook-kommentista, joka keräsi julkisuutta vuonna 2015. Tuolloin Kankaanpään Niinisalon vastaanottokeskus paloi maan tasalle.
  ”Aivan mahtavaa. Jumala on olemassa. Rukouksiini on vastattu”, Mäenpää totesi Facebookissa ja sai osakseen paheksuntaa.

  Tässäpä linjausta

Vastaa