Kun verottaja tekee rikoksen?

Tämä kannattaa kaikkien velallisten katsoa MOT-ohjelma. https://areena.yle.fi/1-4530613?autoplay=true <.. Siinä Turkka Rautajuuri kertoo taistelustaan verottajaa vastaan.   Hän voitti vuosia kestäneen taistelun, mutta menetti samalla koko omaisuutensa. Nyt Verohallinto ei suostu korvaamaan aiheuttamiaan vahinkoja, vaikka yleisen elämänkäsityksen mukaan, se, joka aiheuttaa vahingot, myös korvaa ne.Verohallinnon virkamiehet ovat kuitenkin Valtionhallinnon erityissuojelussa, joten he eivät joudu virkavastuuseen tekemistään rikoksista eikä valtio itse maksa virkamiestensä aiheuttamia vahinkoja. Näin ei oikeusvaltio toimi. Koko virkakoneisto ja poliitikot pitää saada vastuuseen tästä kansan ryöstämisestä.Vai mitä mieltä olette? Kuinka moni teistä on menettänyt koko omaisuutensa verotarkastajien tekemisen virheellisten verotarkastuskertomuksien takia?MOT -ohjelma..> https://areena.yle.fi/1-4530613?autoplay=true

5 ajatusta aiheesta “Kun verottaja tekee rikoksen?”

 1. Keskusteluun osallistuminen; ilmoita oma sähköpostisi …> kalevi.kannus@promerit.net
  Lähetän tunnuksen ja salasanan, jonka voit itse vaihtaa. Kirjoittajien sähkäposteja ei julkaista, paitsi jos kuka itsen sen julkistaa.
  Hakukone-roskapostien estämiseksi kirjautuminen on välttämätöntä.
  toimitus

 2. Riitta Kukkonen

  Terveydenhuollossa hoitovirheestä mennään raastupaan, joten en voi ymmärtää sitä, jos verohallinnon virkamies on räätälöinyt väärän ”diagnoosin” yritykselle tai yksityiselle, miksi tämä ei joudu vastuuseen virheellisestä ”diagnoosista” ja tälle antamastaan ”hoitovirheestä” ?

 3. MIELESTÄNI tässä tapauksessa on sama vastuun ASETELMA kuin poliisijohtajien ja puolustusvoimien virka- ja valvontavastuun virkarikossyytteissä; vai onko verotarkastajat syytesuojattuja? JOS olen oikein ymmärtänyt, verotarkastajat saavat tulospalkkaa… samoin kuin voudit ulosotossa?

 4. KAIKKIEN tuomioon vaikuttaneiden nimet ja virka-asemat pitää julkistaa. Nämähän ovat yrittäjille kuolemantuomioita ja perustuslain mukaan Suomessa valtiovallan pitää suojella kansalaisia ja yrittäjyyttä – ei saa tuhota.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa