Kun verottaja tekee rikoksen?

Tämä kannattaa kaikkien velallisten katsoa MOT-ohjelma. https://areena.yle.fi/1-4530613?autoplay=true <.. Siinä Turkka Rautajuuri kertoo taistelustaan verottajaa vastaan.  Hän voitti vuosia kestäneen taistelun, mutta menetti samalla koko omaisuutensa. Nyt Verohallinto ei suostu korvaamaan aiheuttamiaan vahinkoja, vaikka yleisen elämänkäsityksen mukaan, se, joka aiheuttaa vahingot, myös korvaa ne. Verohallinnon virkamiehet ovat kuitenkin Valtionhallinnon erityissuojelussa, joten he eivät joudu virkavastuuseen tekemistään rikoksista eikä valtio itse maksa virkamiestensä aiheuttamia vahinkoja. Näin ei oikeusvaltio toimi. Koko virkakoneisto ja poliitikot pitää saada vastuuseen tästä kansan ryöstämisestä. Vai mitä mieltä olette? Kuinka moni teistä on menettänyt koko omaisuutensa verotarkastajien tekemisen virheellisten verotarkastuskertomuksien takia?MOT -ohjelma..> https://areena.yle.fi/1-4530613?autoplay=true

5 thoughts on “Kun verottaja tekee rikoksen?”

  1. Terveydenhuollossa hoitovirheestä mennään raastupaan, joten en voi ymmärtää sitä, jos verohallinnon virkamies on räätälöinyt väärän ”diagnoosin” yritykselle tai yksityiselle, miksi tämä ei joudu vastuuseen virheellisestä ”diagnoosista” ja tälle antamastaan ”hoitovirheestä” ?

  2. MIELESTÄNI tässä tapauksessa on sama vastuun ASETELMA kuin poliisijohtajien ja puolustusvoimien virka- ja valvontavastuun virkarikossyytteissä; vai onko verotarkastajat syytesuojattuja? JOS olen oikein ymmärtänyt, verotarkastajat saavat tulospalkkaa… samoin kuin voudit ulosotossa?

Vastaa