3 thoughts on “Voiko köyhä säästää?”

  1. Tässäkin verkkotiedostossa on sivuttu Suomen valtion (Arsenal-pankin) velkakirjojen lahjoituksesta ulkomaiselle perintäyhtiölle sekä miten pankit ovat velkojen (siirto) myynnillä pesseet rahaa. Työllistävä yrittäjyys tuhotiin 1990-luvulla ja sama toimii edelleen jatkumona. PERINTÄYHTIÖIDEN veroparatiisiliiketoimintaa lihotetaan valtiovallan suojeluksessa, aivan samalla tavoin kuin ylikansallista HOIVA-ALAN liiketoimintaa. Tässä on SOTE:n suunta, KANSA on vaalissa valinnut päättäjät. Näin tapahtuu taas huhtikuussa 2019. Kuvassa maakuntahäkkyrä, sekö on ratkaisu?

  2. Keskuudessamme on valtava joukko kansalaisia joilta on elämänlaatu romutettu puolue- ja yhteiskuntapolitiikan linjauksilla.

    Suomi on palautettu luokkayhteiskunnaksi mm. palkka- ja eläkejärjestelmät muuttamalla ”paikallisesti sovittaviksi”. Käytännössä se tarkoittaa palkkojen alentamista, siis sitä kautta elintason ja eläkkeiden hupenemista.

    Kansalaisten velka-ahdingon merkitys ja vaikutukset ovat suuremmat kuin kohun kohteena olevassa vanhusten hoiva-alan osalla. Nyt kun tiedetään mitä kovin monet vanhukset joutuvat kokemaan: Kuka on kysynyt miten velka-ahdingossa sujuu ja köyhyys tuntuu?

    Määrittelen perintäyhtiöiden toimissa korkoriiston ja voutien tulospalkkauksen pahemmaksi paiseeksi kuin koskaan ja jolle ei hevin vertailua löydy.

Vastaa