3 thoughts on “Voiko köyhä säästää?”

 1. Tässäkin verkkotiedostossa on sivuttu Suomen valtion (Arsenal-pankin) velkakirjojen lahjoituksesta ulkomaiselle perintäyhtiölle sekä miten pankit ovat velkojen (siirto) myynnillä pesseet rahaa. Työllistävä yrittäjyys tuhotiin 1990-luvulla ja sama toimii edelleen jatkumona. PERINTÄYHTIÖIDEN veroparatiisiliiketoimintaa lihotetaan valtiovallan suojeluksessa, aivan samalla tavoin kuin ylikansallista HOIVA-ALAN liiketoimintaa. Tässä on SOTE:n suunta, KANSA on vaalissa valinnut päättäjät. Näin tapahtuu taas huhtikuussa 2019. Kuvassa maakuntahäkkyrä, sekö on ratkaisu?

 2. Keskuudessamme on valtava joukko kansalaisia joilta on elämänlaatu romutettu puolue- ja yhteiskuntapolitiikan linjauksilla.

  Suomi on palautettu luokkayhteiskunnaksi mm. palkka- ja eläkejärjestelmät muuttamalla ”paikallisesti sovittaviksi”. Käytännössä se tarkoittaa palkkojen alentamista, siis sitä kautta elintason ja eläkkeiden hupenemista.

  Kansalaisten velka-ahdingon merkitys ja vaikutukset ovat suuremmat kuin kohun kohteena olevassa vanhusten hoiva-alan osalla. Nyt kun tiedetään mitä kovin monet vanhukset joutuvat kokemaan: Kuka on kysynyt miten velka-ahdingossa sujuu ja köyhyys tuntuu?

  Määrittelen perintäyhtiöiden toimissa korkoriiston ja voutien tulospalkkauksen pahemmaksi paiseeksi kuin koskaan ja jolle ei hevin vertailua löydy.

 3. MIKSI tämä tekstikuva on somessa jakelussa ja liitettynä nimenomaan kansanedustajana Susanna Kosken – persoonaan?

  Kuka on naivi ja olettaa blondi-vitsinä tekevän vaikutuksen tai korjaavan köyhien asemaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *