ERKKI TUOMIOJA kirjoittaa Facebookissa:

Mikä on seksirikoskohun todellinen (puoluepoliittinen) kiihotuksenomainen tausta? Poliitikoilta ylilyöntejä saavutettujen etujen (kansanedustajuuden) menetyksen pelkotilassako?

”Seksuaalinen ja sukupuolittunut väkivalta ei ole tullut Suomeen ulkomaalaisten mukana, yhtä vähän kun rikollisuus rantautui Ruotsiin 60-luvulla suomalaisten tultua, vaikka he jonkin aikaa rikostilastojen kärjessä näkyivätkin.

”Suomessa olevien ulkomaalaisten ylivertainen enemmistö ei ole syyllistynyt minkäänlaisiin rikoksiin eivätkä hyväksy niitä rikoksia, joita heidän maanmiehensä ovat tehneet.

Heille ei voi asettaa vastuuta maanmiestensä rikoksista, mutta heidän osallistumisensa rikosten ennaltaehkäisyyn olisi tärkeä apu sille työlle jota Suomessa on tehtävä seksuaalisen väkivallan kitkemiseksi.”

2 thoughts on “ERKKI TUOMIOJA kirjoittaa Facebookissa:”

 1. RAISKAUSKOHU ilmiönä suhteessa maahanmuuttajat/kantasuomalaiset on osoittautumassa VALEUUTISEKSI;
  siis tahallisessa tarkoituksessa levitetty oletusta, että nuorten mamumiesten seksirikokset ovat kansallinen uhka. Ilmiönä media ja some ovat aiheuttaneet kiihkoilua jota on kohdistettu mm. Suomessa turistina oleviin ja opiskelijoina, sekä työperäisen oleskeluluvan saaneita, tai toisen ja kolmannenkin sukupolven jo Suomen kansalaisiin – ihonvärin perusteella; heitä on solvattu raiskaajiksi ja sosiaalipummeiksi, sekä tönitty julkisilla paikoilla.
  Pölkkypää-suomalasten käytös hävettää.

  Tuorein poliisin tilasto osoittaa, että Oulussa ja Helsingissäkin kantasuomalaisten raiskaajien osuus on monin, monin kertainen. Toisaalta tilastoissa ovat raiskausepäilyt, mutta poliisin tutkimista ja ratkaistuista, sekä tuomituista ei ole erikseen lukuja.

  Toki on eduskuntavaalien kampanja-aika kiihtymisvaiheessa ja valitettavasti näyttää siltä, että valheiden ”totuusarvot” ovat kansalaisille hyväksyttäviä, enempää taustoja tarkistamatta.

  Ai niin, tähän mielipiteeseen tuli enemmän kuin 160 kirjainmerkkiä.

  * Katso seksirikostutkimus muuttaneiden ja suomalaisten suhteesta https://areena.yle.fi/1-50049308

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *