Eurooppa murrokseen, ellei peräti kaaokseen…

Jussi Halla-aho tähtää (ja uskoo tulevansa valituksi) EU-Suomen pääministeriksi…

Järisyttävä keikahdus tulossa Eurooppaan – ”EU-myönteisen sinipunan kuolema” parlamentissa.

”On myös arvioitu, että Ranskan Marine Le Peniin vahvimmin henkilöityvät Euroopan uudet kansallismieliset puolueet voivat saada jopa neljänneksen europarlamentin edustajanpaikoista kevään vaaleissa. Myös Ronkainen nostaa esiin tämän mahdollisen kehityskulun. LUE LISÄÄ: EU-parlamenttia odottaa iso myllerrys – Kansallismielisille jopa neljännes paikoista?

EU-parlamentin kansallismieliset ryhmät ovat eripuraisia, mutta periaatteessa eri ryhmien yhteiset tavoitteet jakavista puolueista voitaisiin luoda yksi suurempi parlamenttiryhmä. Kaikkien kansallismielisten ryhmien yhdistyminen tekisi niistä toiseksi suurimman ryhmän, mutta kolmanneksi suurinkin ryhmä riittäisi”, Ronkainen pohtii.

Lähde:
https://www.msn.com/fi-fi/uutiset/ulkomaat/järisyttävä-keikahdus-tulossa-eurooppaan-–-”eu-myönteisen-sinipunan-kuolema”/ar-BBSzLcU?ocid=spartanntp

2 thoughts on “Eurooppa murrokseen, ellei peräti kaaokseen…”

  1. MIKSI pitäisi halveksia ja vihata tässä ajassa niitä, eri ihonvärin omaavia kuin minä, jotka ovat kokeneet samat pelot ja uhkat kuin itse olen kokenut?
    VAALIPROPAGANDAN muodossa lietsottu kansallinen vihailmiö nostaa suljettuna olleet sota-ajan mielenkuvat, jopa taas yöuniin.

    ”Suomessa olevien ulkomaalaisten ylivertainen enemmistö ei ole syyllistynyt minkäänlaisiin rikoksiin eivätkä hyväksy niitä rikoksia, joita heidän maanmiehensä ovat tehneet.
    Heille ei voi asettaa vastuuta maanmiestensä rikoksista, mutta heidän osallistumisensa rikosten ennaltaehkäisyyn olisi tärkeä apu sille työlle jota Suomessa on tehtävä seksuaalisen väkivallan kitkemiseksi”. Näin kirjoittaa Erkki Tuomioja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *