Mitä USA edellä, sitä suomalaisetko perässä?

Perussuomalaisissa kuohutaan historiantutkija Oula Silvennoisen kommenteista puoluetta koskien.

Silvennoinen on kritisoinut perussuomalaisia Twitterissä ja Ylen A-studion Talkissa. Silvennoinen on aiemminkin suhtautunut hyvin kriittisesti perussuomalaisiin.

”Se keskusteluilmapiiri, joka tässä maassa tänä päivänä vallitsee, siitä suurin osa on perussuomalaisten vika. Tästä kun mennään pois studiosta ja avataan sosiaalinen media, niin sieltä sitä saa taas kuulla”, Silvennoinen sanoi eilen Ylen A-Talkissa, jossa keskusteltiin yhteiskunnan kahtiajakautumisesta.

”Minkään muun puolueen kuin perussuomalaisten vakiotaktiikkana ei ole järjestelmällinen some-häiriköinti ja -painostus. Puolueen kansanedustaja, kannattajat ja häiriköinnin työkaluna toimiva anonyymien rinnakkaistilien joukko haluavat todistaa, ettei asia ole näin”, Silvennoinen on tviitannut.

MIHIN viha ja väkivallan lietsominen johtaa? Näitä lippulinnojako ihmiskunta kaipaa ja ihannoi?

2 ajatusta aiheesta “Mitä USA edellä, sitä suomalaisetko perässä?”

 1. Washington Post: Trump valehteli tai esitti harhaanjohtavia väitteitä lokakuussa 1 100 kertaa – 30 valhetta päivässä

  Vaalit lähestyvät Yhdysvalloissa.

  Tämän on oltava valehtelevien ihmisten nopeusennätys, CNN:llä kommentoitiin Trumpin tahtia.
  Yhdysvalloissa Washington Post -lehti on tehnyt koko Donald Trumpin presidenttikauden ajan faktantarkistusta Trumpin puheista. Tänään julkaistussa artikkelissa lehti kertoo, että presidentin valheiden määrä on lisääntynyt huomattavasti viime aikoina.
  Trump on valehdellut tai esittänyt harhaanjohtavia väitteitä koko kaudellaan faktantarkistuksen mukaan yhteensä 6 420 kertaa 649 päivän aikana. Ensimmäisten yhdeksän kuukauden aikana presidentti esitti tällaisia väitteitä yhteensä 1 308 eli keskimäärin viisi valhetta päivässä.
  Seitsemän viime viikon aikana Trump kuitenkin valehteli tai esitti harhaanjohtavia väitteitä peräti 1 419, lehti kertoo. Se on 30 valhetta päivässä.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa