Turha 12-vuotias turkulaisuhri

TS:n artikkeli on selkeä näyttö piittaamattomuudesta.

http://www.ts.fi/…/Uhrin+tarina+Turku+paasti+ahdistelijaksi…

Tämä artikkeli alkoi syntyä, kun 35-vuotias turkulaisnainen otti yhteyttä Turun Sanomiin ja kertoi Luostarivuori-uutisoinnissa olevan epätarkkuuksia ajankohtien suhteen. Nainen tiesi tämän, koska hän oli itse Luostarivuoren koulun opettajan uhri.

Hän oli tehnyt tapahtumista kirjauksia päiväkirjaansa käydessään koulua. Ne auttoivat toimitusta suuresti tapahtumien kulun hahmottamisessa.

Turun kaupunki ei ottanut ahdistelusyytöstä vakavasti vaan päästi mieheni takaisin töihin.

Seikkaperäinen artikkeli Turun Sanomissa 13. tammikuuta 2018

Kansallisesti mellotaan maahanmuuttajista, kun taas kantasuomalaiset pedofiilit ovat kunnallisessa suojelussa. Hallussani on asiakirjoja kun 2000-luvun vaihteessa lapsille oikeudet-yhdistys paljasti pedofiilitoimintaa; yhdistyksen puheenjohtaja määrättiin oikeuden päätöksellä pakkohoitoon; vapautettiin toki terveen papereilla – mutta lasten hyväksikäytöt ja pedofiiliringit saattoivat jatkaa virkavallan ”suojelussa”, niin kuin näkyy…

TS:n artikkeli selkeä näyttö.
Myönnän tunnekuohut siitä miten osa virkavallasta, jolle kuuluu kansalaisten, erityisesti lasten turvallisuus, ovatkin mukana salaamisessa ja tapausten peittelyssä… Kyseessä on jos mikä niin pahanlaatuinen virkavelvollisuuden laiminlyönti. Samassa kategoriassa on joukko median edustajia.

1 ajatus aiheesta “Turha 12-vuotias turkulaisuhri”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa