Poliittiset virkanimitykset ”kokovartalokorruptio”?

YLE:n entinen taloustoimittaja
Seppo Konttinen

… kirjoittaa Facebookissa:

– Sitä minä vaan mietin, saiko Ylen toimitusjohtaja Lauri Kivinen tosiasiallisesti potkut ja valitaanko uusi toimitusjohtaja poliittisilla ansioilla. Pressiklubin vetäjä Sanna Ukkola on sitä mieltä, etteivät Jugnerin ja Kivisen nimitykset ollleet poliittisia virkanimityksiä. Miksi uskoisimme Ukkolaa? Pääministeri Sipilä lupasi ennen eduskuntavaaleja, että poliittisista virkanimityksistä luovutaan. Miksi uskoisimme Sipilää? Onko tuleva Ylen toimitusjohtaja kenties pääministerin puolueesta?

Virkanimitysruletti – kirjan kirjoittaja Silvo Kaasalainen haastattelussa video:
https://www.youtube.com/watch?v=DI8QtPdoeFo&t=102s

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *