Laillisuusvalvonnan ”maineen” puhdistustako?

Suomessa virkavallan henkilökemiat

ovat olleet sisäsiittoisesti tulehtuneet pitkälti koko 2000-luvun ajalla. Nyt esillä olevat ovat peittelyjen jääpiikkejä. Hallintoremontit ovat enemmän repineet kuin rakentaneet, kai8kissa on tavoitteet jääneet toteutumatta; ns. säästöt ovat osoittautuneet utopian kangastusten kaltaisiksi. Kukaan ei kanna vastuuta mistään.

AA Heikki Lampelan potkuissa asianajajaliitostaan on Matti Nissis-lisä…

vaikka teot eivät ole keskenään verrannolliset. Nyt on kysymyksessä taustaryhmittymien maineesta lainkäytön kentässä… asianajajat ja syyttäjät suhteessa kansalaisten oikeustajuun julkisuudessa.

2 thoughts on “Laillisuusvalvonnan ”maineen” puhdistustako?”

  1. KOLMEN poliisijohtajan virkarikossyytteet ovat edelleen julkisuudelta piilotettuna. Sitäkään ei ole yksilöity mistä heitä syytetään.
    LAILLISUUSVALVONNAN ja tuomiovallan käyttäjien moraalista ryhdikkyydestä on peräisin oikeudenmukaisuuden ja kansalaisten oikeustajun suhde. Vai eikö?
    Hyväveli-suhteet ja korruptiokytkennät ovat suomalaisessa lainkäytössä pysyneet totaalisesti piilotettuna.
    Tämän on mahdollistanut vasltamedian ja virkavallan ”napanuorat”, etenkin uutishankinnassa. Sosiaalisessa mediassa niitä on voitu silotella trollauksilla ja valeuutisoinnilla; virkavallan ase on disinformaatio. Facebook ja Twitter palvelevat erinomaisesti taitavien trollaajien MISSIOITA.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *