”Terrorismin tarkoituksessako?”

Sisä-Suomen poliisi kertoo tutkivansa viime keskiviikon ja torstain välisenä yönä Tampereella tapahtunutta joukkotappelua.

Kaksi toisilleen tuttua joukkiota kohtasi ennalta sovitun mukaisesti Särkänniemen pysäköintialueella ja kävi toistensa kimppuun.

Poliisin mukaan väkivaltaa harjoitettiin järjettömästi ja sekopäisinä niin, että nyt poliisin tutkittavana on kaksi tapon yritystä, törkeä pahoinpitely, ryöstö, pahoinpitelyitä sekä oheisrikoksina huumausainerikoksia, rattijuopumus ja vielä vangin karkaaminenkin.

Suurin osa osallistujista on 1998 – 2000 luvulla syntyneitä nuoria miehiä ja naisia. Yksi puukotuksen uhreista on Pirkanmaalainen vuonna 1978 syntynyt mies, joka sai puukosta yläselkäänsä.
Toinen puukotuksen uhri on myös paikallisia ja hän on syntynyt vuonna 2000. Hän sai useita vammoja eri puolille kehoa, yksi niistä oli erityisen hengenvaarallinen. Puukkoa käytellyt nuori mies on vielä alaikäinen. Hän on syntynyt vuonna 2000.

Poliisi kertoo, että yhteenotto kesti noin puoli tuntia ja välillä paikkaa vaihdeltiin. Muita tekovälineitä olivat kaasut, sähkölamauttimet, teleskooppipatukat nyrkkien ja jalkojen lisäksi. Myös ns. jeesusteippi näytteli osaansa riehumisessa.

Todellista motiivia ei poliisille ole kerrottu ja muutenkin kiinniotetut ovat olleet vaiteliaita asiasta.

Poliisi otti taphtumiin liittyen kiinni seitsemän henkilöä – kolme naista ja neljä miestä. He olivat kaikki hetken myös pidätettyinä ilmeisen vaikeuttamisvaaran vuoksi.

Pirkanmaan käräoikeus on perjantaina määrännyt vuonna 2000 syntyneen epäillyn vangittavaksi epäiltynä kahdesta tapon yrityksestä ja ryöstöstä.

Poliisin mukaan asiasta ei ole voitu aiemmin tiedottaa, koska tapahtumien kulun selvittely venyi mm. kuultavien sekavuudesta ja asenteesta johtuen.

Tapahtumia tutkivia poliiseja on useaan otteeseen uhkailtu väkivallalla Poliisin mukaan tällainen käytös ei enää kuulustelu- ja asioiden selvittelyvaiheessa ole kovin tavallista.

6 ajatusta aiheesta “”Terrorismin tarkoituksessako?””

 1. Yhdysvalloissa presidentin hallinto on luonut UHKAKUVAN monikulttuurisuuden taholta, erikoisesti mustien ja islamistien taholta. Nyt kun joukkotuhon aiheuttaja VALKOINEN amerikkalainen, minulle on kehittynyt ajatuskuvio, jotta konetuliaseita käyttänyt mies varmaan on suhteuttanut tapahtuman niin, että festivaaliyleisö edusti MONIKULTTUURISUUTTA. * Siis, surmanluotien ampuja toteutti presidentin hallinnon AGENDAA rajuimmillaan. Uskomaton näyttö miten twiitit ja ylipäätään SOME-viestit vaikuttavat vihan yllytyksessä.

  1. http://ylewatch.blogspot.fi/2017/10/las-vegas-58-charlottesville-1.html
   ”-Las Vegasin massamurhaajasta Stephen Paddockista on kuvia osallistumassa anti-Trump mielenosoitukseen
   -Hän oli demokraattien kannattaja
   -Paddock ei ollut valkoinen roturealisti, koska hänellä oli filippiiniläinen vaimo. Tällä on puolestaan islamilainen tausta.
   -Iskun kohteena oli country -musiikki konsertti, jonka kuuntelijat ovat useimmiten republikaaneja.
   -Todennäköisesti liberaalin median jatkuva kiihottaminen republikaaneja ja Trumpia vastaan on tuottanut tuloksia.
   -Tuon kaltainen varustelu ja suunnittelu ei ole merkki yhtäkkisestä sekoamisesta, vaan se on osoitus kylmästä harkinnasta ja suunnitelmallisuudesta. Tästä taas seuraa loogisesti, että hän oli myös valinnut kohteensa tarkasti.”

 2. Onko UHKA kantasuomalainen?
  IS-juttu:
  Tiistai-iltana Tulli löysi Turun matkustajasataman autokaistoilla suoritetusta tarkastuksesta luvattoman aseen.
  Turun matkustajasatamassa autokaistoilla suoritetussa tullitarkastuksessa löytyi tiistai-iltana puoli yhdeksän aikaan luvaton käsiase.
  Kuuden hengen autoseurueeseen kuuluneen, vuonna 1989 syntyneen miehen hallusta löytyi toimintakuntoinen luvaton 7.65 Beretta-pistooli.
  Tulli pyysi poliisia paikalle seurueen jäsenten käytyä aggressiivisiksi tarkastuksen edetessä. Auto ja siinä ollut seurue käytiin perusteellisesti läpi, mutta muuta laitonta etsinnässä ei löytynyt.
  Koska auton omistussuhteet olivat epäselvät eikä rekisteriin merkittyä omistajaa tavoitettu, auto jäi Tullin haltuun ja asemies tuotiin Turun pääpoliisiasemalle kiinniotettuna epäiltynä ampuma-aserikokseen.
  Kuulustelussa epäilty tunnusti syyllistyneensä ampuma-aserikokseen ja kertoi muun muassa hankkineensa aseen pimeiltä markkinoilta omaksi turvakseen sekä siksi, koska pitää aseista. Poliisin mukaan asia etenee syyttäjälle nopealla aikataululla.

 3. Somekeskustelussa jätetty varsin vähälle huomiolle syrjäytyvien ikäluokkien asema verrattuna maahanmuuttajien julkiseen huomioon. Onko niin, etteivät kantasuomalaiset saa esille ja julkisuutta muuten kuin mellakoinin tappelukeinoin.

 4. entinen nuori

  Suomess uhkakuvien maalaaminen islamin pelolla on HARHA. Mamuviha antaa työttömille, syrjäytymisen kehässä oleville nuorille ”toimintailmaston”. Vihollisiksi kelpaa TOINEN vastaava porukka. Toki jengi- ja kylätappeluja on harrastettu kautta-aikojen. Nyt niillä on suuempi yhteiskunnallinen agenda.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa