Etupiirit edelleen Euroopan kartalla…

US:n päätoimittaja Markku Huusko muistelee Kekkosen YYA:ta… viitteenään puheenjohtaja Juha Sipilän kannaotto, joka on itsessään mielenkiintoinen historian hahmotus.

http://markkuhuusko.puheenvuoro.uusisuomi.fi/166756-juha-sipila-kekkos-suomen-perillinen

Toisaalta…

Tässä kohtaa herää vertaileva kysymys. Miksi Mannerheimin asiamies Vilho Tahvanainen halutaan edelleen nonsoleerata ja oikeuden päätöksellä kiellettiin hänen osuutensa historiassamme?

Tässä Tahvanaisen taustoista:

Miksi Tahvanaisen ”Erikoisterhtävä”-kirja on edelleen niin vaarallinen että Suomen kirjankustantajain taustajärjestön (Suomen kustannusyhdistys ry:n) johtaja Sakari Laiho vaati käräjäoikeusessa ko. teoksen uusiopainoksen tuhottavaksi? Kirjan käyttöoikeuksista oli jo v. 1994 ”Suomi myrskyn silmässä” historiatutkimuksen tekijä tehnyt (suullisen) sopimuksen…

Huomioitavaksi. Etupiirit eivät ole poistuneet Euroopan kartalta…

Käräjäoikeuden tuomio kuvastaa minkälaisessa ”pohjois koreassa” historiamme osilta Suomessa elämme… Eurooppapolitiikka on ensimmäisen ja toisen maailmansotien suora jatkumo propaganda- ja harhauttamisoffensiiveineen… Kansalaisille on paljastunut talvi- ja jatkosodan väärennetyt ”virallisen ” historiakirjoitukset; EU:n liirrymisneuvotteluihin ja vallitsevaan euron kriisiin liittyy täsmälleen samansorttista harhautusta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa