Näin kansa valitsi 2015… pulinat poisko?

ENNUSTIN 16. lokakuuta 2014
 
* Suomi keskustelee Stubbin sopivuudesta mm, pääministeriksi. No, aika näyttää..
 
* Ennustan tässä eduskuntavaalien tuloksesta sen, että

 
* Suomen Keskusta -puolueesta tulee suurin,
 
keskustalogo

 
* Perussuomalaiset toiseksi ja
persut

 
* Kansallinen Kokoomus kolmanneksi.
kokoomuslogo


 
* Politiikassa näin palataan wanhaan kolmen suurimman puolueen ”kauhun tasapainoon”, kilpailuun hallitusvastuusta. .. Suomen sosialidemokraattinen puolue SDP pysyy neljäntenä, koska demarinaiset (juttalaiset) ja sak-laiset työttömät boikotoivat puoluetta,,.
 
* Antti Rinne kun tunnistetaan toimihenkilösektorilaiseksi. Työväenliikettä ei Suomessa enää ole muuta kuin veteraanien muistikuvissa… Näyttää siltä, että SDP näivettyy ”sisäisten virtausten johdosta pienpuolueeksi…?

2 ajatusta aiheesta “Näin kansa valitsi 2015… pulinat poisko?”

  1. Ennustit osuvasti ja ymmärsit oikein Rinteen tulon valtaa sekä sitä seuranneen talousrikoksien tutkinnan tyrehtymisen. Jutta Urpiainen ymmärsi , missä mennään ja käynnisti rötöstelyn tutkinnan, mutta demarit kiittivät vaihtamalla puolueen johtoa ja tutkinta jäi kesken. Ei siis ihme, että työllään elävät hylkäsivät herraskaisen Rinteen johdolla operoineen puolueen. Osuvista ennustuksista ei koskaan saa kiitosta, eikä kutsua presidentin linnaan juhlastamaan kurjistuvaa itsenäisyyttä. Näin voi vapautta nauttiva Suomen kansalainen kirjoittaa kaikille tiedoksi.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa