Maakuntahäkkyrä, himoittu sote:n ”priorisointisokkelo”

Tässä tämä nyt on… Se himoittu SOTE:n maakuntamalli…. normien purkupaikka, kevennettyä hallintoa b- lähellä ihmistä… Ai niin. Ai niin, miten potilaat, valinnanvapaus ja lähidemokratia?
 
SOTE:n hallintohimmelissä on kahdet narut JULKINEN ja YKSITYINEN.
 
Nuo artikkelikuvan narukeppipari symbolisoi PRIORISOINTIA, jossa julkisten palvelujen narut johtavat Kelaan ja yksityisissä palveluissa raha ratkaisee.

5 thoughts on “Maakuntahäkkyrä, himoittu sote:n ”priorisointisokkelo””

  1. Oletko pohtinut? MIKÄ taho sinun arkipäivän naruja – terveytesi osalta ja sairauden sattuessa, sekä vanhuuden varalta järjestää?

  2. TYÖURALTA ja sen jälkeen olen vakuuttunut, että organisaatioiden ”uudistuksissa” on kuin tahallaan jätetty ”käytävä” seuraavalle ”uudistukselle”. Hallinto on aina valtarakenne ja kaikkiin organisaatioihin tekijät jättävät omat mm. puoluepoliittiset ”korvamerkkinsä”.

    SOTE-hallinnon valinnanvapaushan tarkoittaa käytännössä sosiaali- ja terveydenhuollon yksityistämisen valta-aseman vahvistamista.

    Joka muuta olettaa tai väittää, on hölmö tai pitää muita hölmöinä. Enemmistölle kansalaisista valinnanvapaus on ”kuurankukka”,

  3. Olen naruista vapaa. Sain irtisanomisen kirjattuna kirjeenä postiin. Kun avasin kuoren, irtisanominen astui voimaan, mutta loma jatkui.
    Syy irtisanomiseen oli Ukrainan ydinvoimalan onnettomuuden vakavuuden ymmärtäminen ja sitovan todisteen hankkiminen asiasta. Jutun selvitys vaati kahden tunnin puuhailun. Nämä 60, joiden tehtävän kuvaan hallinto oli asettanut ko asian, tekemättä mitään, jäivät roikkumaan naruihin. Terveiset Anneli Salolle, vieläkö on Tsernobyl probleemi ratkaistavana?

  4. Paljon kokeneena vastaan, kun puuhailin Säteilyturvalaitoksella Suomessa tehtiin hallinnollinen emämunaus, lakkautettiin lääkintöhallitus, joka vähäisellä miehityksellä piti terveydenhoidon kurissa ja herran nuhteessa. Lääkintöhallituksen tilalle perustettiin, jotain mikä ei ole koskaan pystynyt muuhun, kuin lisäämään virkaa vitkuttavien kerjäläisten määrää, joiden kyky hoitaa tehtäviään on lähinnä nolla itseisarvomerkkien välistä kuikuilua!

Kommentointi on suljettu.