”Yksittäistapaus”

Julkaistu aiemmin 2011.
 
Helsingin Sanomien Nuorten postissa lukiolaisnuori kysyy: ”Eikö maahan jättäminen ole heitteillejättö?”
Yleispätevä vastaus lienee ETTEI OLE, koska kyseessä on ollut selkeästi ”yksittäistapaus”. Nyt varsinkin velkalaman aikana ”yksittäistapauksiin” kajoaminen on ehdottomasti KIELLETTY ja tuhma teko. Empatia ei ole privatisoituneeseen positiiviseen ajatteluun kuuluva ARVO.
 
Pitää vain itsetykönään ajatella POSITIIVISESTI kaikesta mahdollisesta, mitään toiminnallisia tekoja ajatteluhan ei edellytä. Sympatian rippeeet sentään ovat HYVÄKSYTTYJÄ, jos edes vilkaisee ja väistää hillitysti..
 
Jos ylipäätään osallistuu johonkin pyyteettömästi; korkeintan kaukana olevat kohteet ovat HALLITTAVISSA, joita ei tarvitse koskea, ehkä vain seurata television uutiskuvia .. jos nyt niitäkään.
 
Kilpailuyhteiskunnassa pitää jokaisen tulla toimeen – kehdosta hautaan asti – omin avuin: Heikot sortukoot. Vain ”positiivisesti” ajattelevat ja omista eduistaan huoltapitävät ovat yhteiskuntakelpoisia.
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa