Iltalehti uutiset: ”Miljonääri asuu matkailuautossa”

Maria Jokisella on miljoonaomaisuus, mutta jouluansa hän vietti matkailuautossaan levähdyspaikalla lähellä mökkiään. ”Sisään ei menemistä tai pesänhoitaja kutsuu poliisit” Jokinen on kertonut Iltalehdelle.
 
…/… ”OUTOA, että oikeus velvoitti minut korvaamaan kaivon, joka ei toimi jota jota urakoitsija ei suostunut lukuisista pyynnöistäni huolimatta korjaamaan.” Jokinen jätti aiheettomaksi katsomansa laskun maksamatta…
 
Jokinen ajautui perintään ja ulosottomiehen asiakkaaksi. ”Pakkohuutokauppahan siitä seurasi”. Jokisen omaisuus myytiin nettihuutokaupalla 14.8.2014. Yksityishenkilö osti Jokisen maat ja kiinteistöt kertarysäyksellä 1 135 000 euron kauppahintaan. Kauppahinta alitti selvästi kiinteistövälittäjien hinta-arviot. Niiden mukaan alueen kokonaishinta olisi ollut kolmesta viiteen miljoonaa euroa…/…
 

Syytä kysyä: onko tuttu juttu?

 

 

 

4 thoughts on “Iltalehti uutiset: ”Miljonääri asuu matkailuautossa””

  1. Sitä saa mitä tilaa!
    Maria Jokinen sai tilan haltuunsa huijaamalla alkoholisoitunutta vanhaa poikaa.
    Maria Jokin asui vuokralaisena tilan vuokramökissä. Kun viina vei vanhanpojan hautaan, Maria Jokin peri aivan yllättäen tilan vaikka ei ole mitään sukua.

    1. * SITÄ SAA MITÄ TILAA” saattaa nimimerkille tuottaa vastaajan aseman rikosilmoituksessa… Nimimerkin suojassakin tehty julkinen mahdollisesti perätön ilmoitus on tuomittavaa…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *