Naisrauhan turvaamiseksi


Viittaus Israelin edesmenneen pääministeri Golda Meirin julkilausumaan ”miesten ulkonaliikkumisrajoituksesta” Se keino olisi ehkä hyvä varotoimi Suomen nykytilanteessa… Siis miehethän ne rikokset tekevät…


* Kun vaaditaan rajojen sulkemista, Eikös ole yksinkertaista määrätä pakolaiskeskuksiin (miehille) ulkonaliikkumiskielto pimeän aikoihin.

* Pohjois-Suomessa se tosin tarkoittaisi kaamoksen aikana rajoitusta koko päiväksi… Valvontaa voivat hoitaa armeijan sotapoliisikoulutuksen saaneet reserviläiset. Näin he saisivat koulutustaan vastaavaa NAISRAUHAN turvaamistoimintaa…
 
* Seikkailunhaluisten mimmien ja humalaisten naishenkilöiden, joilta itsesuojeluvaisto puuttuu, ”liikehtimistä” pitää myös rajoittaa…
 
* Jospa raiskaustilastot siitä kaunistuisivat.
 

Naisrauha tarkoittaa lakia tai määräystä

olla vahingoittamatta tai häiritsemättä erityisesti naisia. Tällä tarkoitettiin historiallisesti varsinkin kieltoa kajota seksuaalisesti naisiin ilman laillista avioliittoa. Nykyisin myös naisiin kohdistuvaa perheväkivaltaa ja avioliitossa tapahtuvaa seksuaalista hyväksikäyttöä pidetään naisrauhan rikkomuksina.
 
Naisrauha kuului muun muassa Ruotsin keskiaikaisiin rauhanvalalakeihin (edsöre). Suomen Ruotsilta valloittaneen Venäjän tsaari A

One thought on “Naisrauhan turvaamiseksi”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *