Mustat afrikkalaiset kuohittavako?

”Lämmitän” aiemmin 29.5.2015 julkaistun jutun, koska apartheid-asenteiden pimeys vahvistuvat Suomessa:
 
Facebook-sivullani https://www.facebook.com/kalevi.kannus1/posts/1119852644698354?pnref=story on käynnissä keskustelu poliisimies Olli Sademiehen blogi-heittona otsikon aiheesta.

 
Perussuomalainen varavaltuutettu vaatii pakkosterilisaatiota afrikkalaisille miehille

Maahanmuuttajien lapsimäärää on rajoitettava, vaatii perussuomalaisten varavaltuutettu ja kiinteistölautakunnan jäsen Olli Sademies Helsingistä.
 
Eximerkiksi
Riitta Kvist (sairaanhoitaja) kirjoittaa muslimeista: ”Heillä on Suomessakin yksi virallinen, mutta lisäksi kolme moskeijassa vihittyä vaimoa (somalin kertomaa). Nuo kolme ovat sitten lakimme silmissä yksinhuoltajia. Jokainen vaimo synnyttää Mohammedin määräysten mukaan niin monta lasta, kuin vain pystyy, ehkäisyä ei siis käytetä, joten kyllä elätettävien määrä kasvaa hurjaa vauhtia! En yhtään ihmettele radikaalejakaan mielipiteitä asiassa! Tässä on kyse loisimisen vastustamisesta, ei mistään muusta!”

2 thoughts on “Mustat afrikkalaiset kuohittavako?”

  1. Pitäisikö esim. minun vihata kolmea pientä, ihon väriltään erilaista lasta, joiden isä rakentaa telakalla laivaa… samassa työporukassa kantasuomalisten hitsareitten kanssa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *