Miksi ei kysytä. kuka on vihaan yllytyksestä vastuussa?

KENELLÄ, millä taholla on sosiaalisessa mediassa harjoitetun vihaan kiihotuksen VASTUU?

 
Vakauden horjuttaminen vallantavoittelun vuoksi on mielestäni vieras asenne enemmistölle kansalaisista, joita suvakeiksi haukutaan…
 
Helsingin rautatieasema-aukion surman toisinto totaalisesti rajummalla tavalla pitää pysäyttää miettimään, mihin vihakaamokseen on ajauduttu?
 
Tolokun ihmiset, noustaan vastarintaan PAHAA ja vihaan yllyttämistä vastaan…
 
ILMEISESTI järki on saavuttamassa kansalaistason. 11. maaliskuuta 2017 rautatientorilla vältyttiin väkivallalta. Enemmistöstä löytyy yhteisvoimaa vakauden ja turvallisuuden puolesta.

2 thoughts on “Miksi ei kysytä. kuka on vihaan yllytyksestä vastuussa?”

  1. TOSIASIA on, että Imatran viisi surmanluotia on NÄYTTÖ siitä, että kantasuomalainen terrorismi on mahdollista tapahtua kenen tahansa kotikadulla. JOS joku väittää ettei somessa ole lietsottu vihaa ja väkivaltaa – on pitänyt pienen päänsä pensaassa tai piponsa silmillään… Toistan sen, että VASTUU kirjoitusten sisällöistä on viestien kirjoittajilla. TILANTEET ovat teräviä. Imatralla poliisin apu kolmensadan metrin päästä surmapaikalle – ei auttanut, uhreja.

  2. Imatran tapus on TERRORITEKO jos mikä. Kansallisaessa mediakesakustelussa vouhkataan sananvapauden merkityksistä, osana yhteiskuntapolitiikan vastuukysymyksenä… *
    Onko sattuma, että kotimaisen terroristin kohteina olivat kunnllispoliitikko ja kaksi toimittajaa? Eikö juuri nuo vaikuttajat ole vihaviestien vastaanottajia… joita SOMEssa viljellään?

Kommentointi on suljettu.