Kahden kerroksen sotilaita.

Suomen Keskustanuoret esittävät Suomen ja Ruotsin välisen puolustusliiton solmimista. Todeten miten Suomen toimiva asevelvollisuusarmeija ja Ruotsin edelleen iskussa olevat meri- ja ilmavoimat toisivat yhdessä uskottavuutta. He toteavat miten puolustussopimus mahdollistaisi maiden puolustusvoimien välisen työnjaon. He esittävät, että Suomen on tarjottava aloitteellisesti yhteistyön kättä Pohjanlahden yli.

Työnjako tarkoittaisi siis sitä, että pieni ruotsalainen palkka-armeija hoitelisi sisäkengissään ilma- ja meripuolustusta. Samanaikaisesti kum sadattuhannet suomalaiset asevelvollisuusarmeijan miehet tarpoisivat mudassa.

Yrjö Saraste

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa