AKT syyttää hallitusta uhkailusta

Julkaistu elokuussa 2013
 
Hallituksen tarjoamat työmarkkinaratkaisun evästykset menevät liian pitkälle, arvioi Auto- ja kuljetusalan työntekijäliiton (AKT) puheenjohtaja Marko Piirainen. Hallitus on ilmoittanut tukevansa maltillista työmarkkinaratkaisua, mutta se ei ole tarkentanut millä keinoilla. » Lue uutinen
 
Urpilainen: Työmarkkinajärjestöt voivat menettää asemansa …
 
Missä jamassa ay-liike hoksaa sen, miten sixsak-hallituksessa vasemmistoliitto ja sosialidemokraatit ovat pettäneet palkansaajat ja pienyrittäjät?
 

* * *

2 thoughts on “AKT syyttää hallitusta uhkailusta”

  1. POLITIIKAN kiertokulku.
    Nyt 2017 eduskunnassa (oppositiossa) suhteiden muuttumisen jälkeen sdpläisten ja vasemmistoliiton, Rkp:n, vihreiden ja kristillisten korviin ovat samat laulujen lunnaat kuin ne joita he joutuivat vastaanottamaan SIXAKIN aikoihin. HURRATKAAMME demokratialle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *