Valtiopetos on tosiasia

E-kirjat heti luettavaksi <- haku

Suomen taloudellinen lama 1990-luvun alussa
http://valtuustoaloite.blogspot.fi/2013/02/valtiopetoson-tosiasia-suomen.html

Ensinnä onnitteluni Erkki Aholle!

Vaikka tässä mainitussa esityksessä on paljon jo aikaisemmin esitettyä ja julkaistua materiaalia, niin tälläisen kokonaisuuden rakentaminen omaksi nettikohdaksi elektronisessa nykymaailmassa tarvitsee ahkeruutta, taitoa ja pitkää pinnaa. Siis jo se, että pystyy hallitsemaan materiaalin ja jäsentelemään sen ymmärrettävään muotoon, on jotakin.
On hyvä, että tämä ”soppa” on taas kerran eräällä tavalla koottu näkyviin. Kiitos sinulle.

Toiseksi tästä taas kerran syntyy kysymys nykytodellisuudesta!
Tiedän itse miten monet tuntemani ihmiset tuolloin joutuivat ”ikuiseen hirteen” joidenkin ns. päättäjien taitamattomuuden takia. Säästöpankkilaitoksen pomo lopetti itsensä, nimeä en halua muistaa. Pankin nimi ja organisaatio on silti muuttunut niin monesti, että menneisyyden debetit ja kreditit ovat taatusti sekoittuneet. Edes verottaja ei pysty sanomaan esittämistäni pankkitositteista, että mikä summa on ottoa ja mikä panoa! Suomalaista selkärankaa ei ole löytynyt noiden aikojen jälkeen. Törkeily jatkuu Suomi-äidin helmojen alla.

Kolmanneksi ajattelen, että oikaisija ja vastuullinen on nyt minun käsitykseni mukaan nykyinen ”hallitsija” Jyrki Katainen. Demokraattisen valtiomuodon perusteella koko asia personoituu häneen. Jos mitään olen elämäni aikana näistä asioista ymmärtänyt, niin avain on Kataisella! Se on hänen velvollisuutensa ja työ, mihin hän on antanut valansa. Toimenkuvan säännöt löytyvät aivan selkeinä.

Neljänneksi muistutan, että silloin aikoinaan kun tämä hullunmylly kävi kuumimpana, halusin lähettää ukaasin Esko Aholle, joka sillä hetkellä oli se ”hallitsija”. Siis oli Suomen päämisteri ja hallituksen nokkamies. Viestini on edelleenkin suurena kasana työpöydälläni. Postilaitoksen nimi on muuttunut noista ajoista …. postia ei ole enää.
Postinumerot löytyvät keksityillekin paikkakunnille …. olemassaolemattomille.

Esko hävisi Tarjalle presidentinvaalissa. Esko istui joskus kanssani samassa koneessa Kokkolan ja Helsingin välillä. En keskustellut hänen kanssaan, mutta huomasin hänen tuntevan minut. Siitä ukaasista on muodostunut eräänlainen elämäntyöni. Odottaa julkaisuaan. Ehkä on eräällä tavalla samanlainen tuote, mitä ylläolevassa linkkiosoitteessa sinä Erkki esität. Mutta kuitenkin aivan eri tavalla käsitelty.

Aikaa on kulunut, mutta asetelma on pysynyt ennallaan. Kirjoitukseni Esko Aholle voi olla sanasta sanaan pätevä myös Jyrki Kataiselle.
Hän on nyt vastuullinen! Ahon kelkasta taisin myöhästyä, kuten kaikki ns. jälkikirjoittajat ja selittelijät.
Lankeaako Jyrki samaan loukkoon Ahon kanssa, vaikka en saisikaan elämäntyötäni valmiiksi, sitä en jaksa edes miettiä.
Kaikilta tärkeilijöiltä jää tässä jotakin oleellista silti huomaamatta.

Ystävällisin terveisin
Kari

1 ajatus aiheesta “Valtiopetos on tosiasia”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa