Komissaarijuntan vaiettu vallankaappausyritys…

Esko Seppänen US-blogissaan:

EU:n politbyroo on aloittanut uuden vallankaappauksen valmistelun.

Pääkomissaari José Manuel Barroso paljasti eilen 51-sivuisen vallankaappaussuunnitelman, josta aamun Helsingin Sanomat ei tiennyt mitään, eikä tieto ollut tänään puolelta päivin vielä edes HS:n tai Ylen nettiuutisoinnissa. Herää, media, pässiä viedään narussa! Vaadin sinua, media, heti kertomaan kansalle Barroson eilisen paperin sisällön!

Olen tällä saralla niin paljon alan asiantuntija, että voin esittää varmasti toteutuvan ennustuksen: lähiaikoina tätä vallankaappausyritystä asettuu tukemaan neljän kopla: Barroso, EU:n ”presidentti” van Rompuy, euroryhmän puheenjohtaja Juncker ja keskuspankin pääjohtaja Draghi. Se on työskennelyt syksyn ajan salassa EU:n lisäliittovaltioimisen ohjelman valmistelussa, ja pian pamahtaa myös se pommi siltä suunnalta.

Suvereniteetti on täysivaltaisuutta oman maan lakeihin oman maan rajojen sisällä. EU murjoi Suomen suvereniteettia ensimmäisen kerran vuonna 1995, kun se määräsi Suomen hyväksymään ehtona EU-jäsenyydelle noin 90 000 sivua valmista EU-lainsäädäntöä. Sen jälkeen Suomen on täytynyt hyväksyä EU:sta joka vuosi 1400-1800 uutta asetusta, direktiiviä ja päätöstä, ja saksalaisten arvioiden mukaan 80 % jäsenmaiden lainsäädännöstä on EU-alkuperää.

Nyt on ollaan kaappaamassa jäsenvaltioiden budjettivalta EU:n komissiolle, siis virkamiehille, pois kansojen valitsemilta edustajilta.

Suomen perustuslaki sanoo, että ”lainsäädäntövaltaa käyttää eduskunta, joka päättää myös valtiontaloudesta” (3. artikla) ja että ”eduskunta päättää varainhoitovuodeksi kerrallaan valtion talousarvion, joka julkaistaan Suomen säädöskokoelmassa” (83. artikla). Sen lisäksi perustuslain mukaan ”valtion lainanoton ../..

Kyllä tässä kaikessa Suomelle maksettavaa riittää. Sitä riittää niin paljon, että sitä kaikkea ei edes kerrota kansalle. On demokratian näkökulmasta anteeksiantamatonta, että media ei seuraa budjettikurisopimuksen eduskuntakäsittelyä eikä heti tuoreeltaan informoinut suomalaisia komissaarijuntan uudesta vallankaappausyrityksestä.

http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/125753-komissaarijuntan-vaiettu-vallankaappausyritys

https://www.youtube.com/watch?v=

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa