Kenialais-Mannerheim-elokuva häpäisee tekijänsä

Kenialais-Mannerheim-elokuva on vain roskapostin arvoinen.
Tässä traileri: http://www.iltalehti.fi/leffat/201208160105201_le.shtml

Suomen sotahistorian tosiasiaa C.G.E. Mannerheimin osaa Suomen säilymisessä itsenäisenä kansakuntana ko. elokuva ei horjuta.

Samalla tavalla kuin Suomen poliittinen eliitti – sixpack-hallituksineen – ei kykene sotaan syyllistettyjen ja asekätkennästä tuomittujen omaisilta, pyytämään anteeksi, purkamaan tuomioita ja palauttamaan tuomittujen kunniaa ja mainetta… yhtälailla YLE:n Mannerheim-roskapostin tekijät häpäisevät itse itsensä.

Sotahistorian tutkailijana oletan, että kenialais-mannerheim-elokuvalla halutaan häivyttää World War II.een liittyvien talvi- ja jatkosodan kiisteltyjen tapahtuminen tutkimisen tarpeellisuutta; luomalla historian umpiossa kasvaneille sukupolville “toisensortin arvot” vääristämällä entisestään tosiasioita.

”Kansalla, joka ei tunne historiaansa, ei ole tulevaisuutta, joutuu kokemaan sen uudelleen.” (J. V. Snellman)
.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *