NUORUUDEN KORKEAVEISU

HS –uutisesta: ”Hyvinkään ampumisvälikohtaus on vaatinut toisen kuolonuhrin. 18-vuotias mies kuoli ampumisessa saamiinsa vammoihin sairaalassa. Toinen ampujan uhreista, 18-vuotias hyvinkääläinen nainen kuoli tekohetkellä viime yönä. Poliisi otti 18-vuotiaan paikkakuntalaisen miehen kiinni lauantaiaamuna epäiltynä ammuskeluista”

Tässä murhenäytelmässä uhrit olivat nuoria henkilöitä, samoin kuin Norjan Utoyan tragediassa. Hyvinkään ampujalle ei voida osoittaa ylistystä nuoruuden kaikkivoipaisuudesta, niin kuin sosiaalidemokraattien puoluejohdon henkilövalinnoista on hehkutettu mediassa.
Nuoruus on lainaksi saatu lahja. Miten jokainen leiviskänsä elämänkaarensa puitteissa hoitaa näkyy yhteiskunnan arkipäivässä ja ääri-ilmiöissä.
Ovatko tapahtuneet koulusurmat ja viimeisn Hyvinkään tapaus osoituksia yksilöiden vai yhteiskunnan sairaudesta?

SDP:n puoluejohdon nuorentamiselle annettin haaste mm. nuorisotyöttömyyden poistamisesta, ehkä sillä silmällä kun ”suurten ikäluokkien” ja niitä edeltävien ”ukkopuoluelaisten” vaikutus on mahdollista näin eliminoida; Dematiministeristössä ”menneisyyden kaartia” edustavat Erkki Tuomioja, Lauri Ihalainen.

Kuitenkin valtavin haaste on SDP:n hallituspolitiikalle Euroopan talouden mullistus, suuryritysten työpaikkojen pako maasta.
Sosiaalidemokraatithan, etenkin ay-liike ihannoivat työllistäjinä suuryrityksiä, ovatpa ne kotimaisessa tai ulkolaisessa omistuksessa.
Pienyrittäjät, jotka ovat kokonaisuudessaan työpaikkojern määrässä suurin työllistäjä, eivät ole ay-liikkeen, vasemmistupuolueiden, eikä valtiovallan suosiossa. Tässä osio eräästä mielipidekirjoituksesta:

”Suomen yrittäjien puheenjohtaja Mikko Simolinna Yrittäjäsanomissa 4/2012 sivut 4 – 5 (luettavissa verkossa) vaatii:
RAHAT PALAUTETTAVA OMISTAJILLEEN !

Liikaa perittyjen työkyvyttömyysmaksujen palautus on periaatteellinen kysymys.

Siis PK-yrittäjiä julkisuudessa ryöpytetään ”harmaasta taloudesta”, mutta samalla EDUSKUNTA on VARASTAMASSA tai antamassa oikeuden varastaa miljardien arvosta PK-yirttäjien maksamaa vastoin lakia perittyä työkyvyttömyys-ylimaksua !

Poikkeuslailla on jo 2008 siirretty 3 miljardia rahaa tilapäisesti ”vakuutusyhtiöiden” taseisiin. Koska kurssinousu ei ole korjannut tilannetta ja rahat palautuisivat 2013 alussa on suunnitellulla lailla tarkoitus PYSYVÄSTI siirtää rahoja 3,5 miljardia vakuutusyhtiöiden taseisiin pois korvamerkityistä rahastoista !

Kumpi siis on suurempi rikollinen PK-yrittäjä; joka työllistää ja jolta jatkuvasti peritään ”lainsäädännön” sallimaa enemmän maksuja vai vakuutusyhtiö, joka on ”OSTANUT” lähes koko Eduskunnan, jotta voi VARASTAA 3,5 miljardia ”lainsäädännöllä”?

Ilmankos valtionhallinto tuon ”lain” kynnyksellä polkaisi pystyyn miljoonia maksavan kamppanjan ”harmaa talous musta tulevaisuus” ; jossa verovaroin mollataan pitzeriayrittäjiä jopa radiossa ! Kampanjan kuuluisi olla ”Harmaa eduskunta musta tulevaisuus”! Kannattaa todella lobata näin jos muutaman miljoonan panostuksella ”MAINONTAAN” yrittäjien mollaamiseksi voi VARASTAA 3,5 miljardia?”

Ilman työtä ja työpaikkoja nuorisotyöttömyyttä ei voida poistaa, edes vähentää…

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa