* Päivä kerrallaan, niinkö?

Lokakuun 9. päivälle: Minä kuljen keskellä elämää ja iloitsen auringon kanssa siitä hetkestä alkaen, kun sen aamuinen kirkkaus leviää vuorten huipulle, iloitsen aina siihen saakka, kun se laskee kukkuloiden taakse. Kahlil Gibran,
 
Näinhän kai Suomessakin kokoomuslaiset, sosialidemokraatit, vasemmistoliittolaiset, kristillisdemokraatit, Svenska folkpartiet i Finlandia ja keskustapuoluetta kannattavat, sekä persussuomalaisuuteenkin uskovat päiviensä elämänlaatua viettävät; vain auringonnoususta auringonlaskuun aatettaan edustavia politiikan toimijoita kummemmin seuraten ja arvioiden
 
Siis eläen suhteessa ympäristöönsä kuin päiväperhosen elämää, päivä kerrallaan, niinkö?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa