Tosiasioilla on tapana paljastua…


Pankin salaiset laskelmat julki: näin kävisi markka-Suomelle

Jos Suomi eroaisi eurosta, sen pitäisi erota myös EU:sta. Euroero tarkoittaisi samalla vähintään noin 20 prosentin romahdusta kansantuloon. Yhtä suomalaista kohden tämä tarkoittaisi noin 6 000 – 7 000 euron lovea ensimmäisenä vuonna. Seuraavina vuosina menetys vakiintuisi jonnekin 3 500 euron ja 4 500 euron välille. Suomen kansantulo per asukas on noin 35 000 euroa vuodessa. Käytännössä ero eurosta pudottaisi tämän noin 28 000 euroon per asukas. »Sailaksen tyly comeback: lyttäsi heti hallituksen Ylelle

Pitkältä sairauslomalta palannut valtiovarainministeriön valtiosihteeri Raimo Sailas arvostelee heti Jyrki Kataisen (kok.) hallituksen toimintaa talouspolitiikassa. Sailas antoi eilen haastattelun Ylen A-studiolle. Valtiosihteeri ihmetteli heti aluksi poliitikkojen ”huonomuistisuutta” Kreikka-vakuuksia vaatiessa.