Perustuslakiasian ympärillä velloo nyt kunnolla

Petri Salo:
Finlandia-talon 2.2.2009 EU-seminaarin osallistujatietoja ei anneta

Perustuslakiasian ympärillä velloo nyt kunnolla ja Halla-ahon Facebook – kirjoitusta käytetään savuverhona isoille asioille , joista meillä taas kerran on olemassa todennäköisesti vain kalpea aavistus.

Tietoosi asioita Finlandia-talon episodista. Pääministeri Matti Vanhasen kutsuman tilaisuuden osallistujatietoja ei anneta kauttani sosiaalisen median (SM) eli meidän kaikkien käyttöön. Laitoin kokeilumielessä viestin myös Ylen Ari Korvolalle. Ei vastausta 20.9.2011 mennessä. Joten onpahan tsekattu virallisen median kiinnostuu aiheeseen.

Jätin valituksen Korkeimmalle hallinto-oikeudelle, jotta voidaan näyttää sitten aikanaan, että kansallinen valitustie on taisteltu loppuun asti. Vaan perustietoja verovaroilla järjestetystä tilaisuudesta ei todennäköisesti tulla antamaan. Tulee jostain syystä mieleen kovin tuttu Koiviston konklaavi.

Nostin tätä asiaa jo esille http://suomi2017.wordpress.com/2011/09/12/onnittelut-eu-liittovaltioon-ja-natoon-viemisesta/
target=”_blank”

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa