SUOMEN ASENNEILMASTO JA ITSENÄISYYS

Jokaisen valtion tärkein arvo ja pysyväistavoite on itsenäisyys. Kansakunta ei voi kehittyä oman tahtonsa mukaiseksi valtioksi, jos se on faktisesti tai henkisesti alistettu tai alistunut.http://karjalankuvalehti.com

Kun Suomen 93 itsenäisyyden vuoden raskaat koettelemukset, kuten kolme vapaussotaa, otetaan huomioon, on itsenäisyys ihmeellinen saavutus. Nykyiset sukupolvet saavat olla paljosta kiitollisia veteraanisukupolville.

Poliittinen johtomme näyttää unohtaneen veteraanien työt. On kulunut lähes 70 vuotta sodan päättymisestä, silti Suomi pitää itseään sotasyyllisenä.

Suomi ei ole purkanut perustuslain vastaisia sotasyyllisyystuomioita. Ilta-Sanomien nettikyselyn mukaan 83 % suomalaisista haluaa, että tuomiot puretaan.

Valtionjohto ei rohkene käsitellä pakkoluovutettujen alueitten palautusta. Tästä vakavasta ihmisoikeusloukkauksesta kärsivät vahvasti esim. Petsamon osalta Suomi ja koko EU.

Mikä on poliittinen arvomaailma nyt? Onko siitä tullut kvartaalipolitiikkaa pörssiyhtiöitä mukaillen? Perussuomalaisten huikea gallup-menestys kertoo, että suomalaiset alkavat olla perin juurin kyllästyneitä poliittiseen linjattomuuteen.

Tämä saattaa olla vasta alkua. Vain perusteellinen rakennemuutos poliittisella saralla voi pelastaa suuret puolueet ja ”vanhan liiton” poliittiset toimijat katastrofilta.

Kuvitelma Suomesta oman tahtonsa mukaan toimivana valtiona on harhaa. Suomalaiset näyttävät olevan alisteista kansaa tarpeen mukaan itään tai länteen tai molempiin suuntiin.

Onko Venäjä-alamaisuus jäänyt varjostamaan toimintaa? Ovatko punalippu ja Suomen ensimmäinen virallinen punapohjainen leijonalippu jääneet sitomaan suomalaispoliitikkoja?

Venäjä on presidenttinsä johdolla pyrkimässä voimakkaasti irti Stalinin otteesta. De-stalinisoinnissa laaditaan Totalitaarisen hallinnon uhrien kansallinen sovinto- ja ikuistamisohjelma, tunnustetaan Katynissa tehty puolalaisten joukkosurma ja tehdään samoja selvityksiä, mitä Saksa on tehnyt.

De-stalinisointi nostetaan hallinnon keskeiseksi teemaksi, näin kertoi Yle 27.11.2010. Venäläiset tulevat jopa Suomeen protestoimaan omaa pääministeriään ja FSB:tä, kun he eivät kotimaassaan voi sitä tehdä. Venäjällä orastaa henkinen muutos, johon liittyvät signaalit ovat viime vuosina vahvistuneet    (ks. Venäjä kriisissä –kirja).</a>

Joko Suomikin pääsee henkisen neuvosto-orjuuden ikeestä ja lopettaa finnofobian? Onko poliittisilla johtajillamme selkärankaa ja rohkeutta ryhtyä toimimaan Suomen ja suomalaisten legaalien oikeuksien puolesta?

Jalkaväenkenraali, Mannerheimiristin ritari Adolf Ehrnrooth lausui Pro Karelia ry:lle vähän ennen poistumistaan veteraanien ikuisille kentille: ”Suomen rajat ovat maailman suurille toisarvoinen asia, ei meille suomalaisille. En näe mitään aihetta, että kerran solmitut rajat eli Tarton rauhan rajat muutettaisiin. Lopetan sanoillani monien vuosien takaa: Jumala varjelkoon Suomen maata ja sen kansaa.”

Artikkeli on Karjalan Kuvalehti 4:n pääkirjoitus .. 
 
 

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa