ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Halosen salaiset ”konklaavit”?

Julkaistu aiemmin 16.6.2011
Tässä ILTALEHDEN 15.6.2011 paljastamassa jutussa on kovasti tutun oloinen perustelu:

Saman sortin perustelun sain prsidentti Halosen virallisessa vastauksessa 30.8.2002, eli ”presidentin toimen hoitamisen kannalta välttämättömän luottamuksellisuuden suojaamiseksi salassa pidettävä”. Kyse oli tuolloin Koiviston konklaavin, eli Linnassa 6.5.1992 pidetyn seminaarin dokumeteista. Jotka liittyvät 1991 -1995 pankkien kriisin velkaoikeudenkäyntien ”hoitumiseen” niin, että pankit voittivat, vaikka voitiin todistaa jopa velat maksetuiksi ja velkojien taholta muuta hämärää. Vieläkään vääriä tuomioita ei ole saatu oikaisuun ja rikollista oikeutta ulosottoryöstöineen järjestykseen.

EU-Suomessa on poliittinen valtatyhjiö, jossa ulkopalamentaarinen salaseura hallitsee ja määrää sisä-, ulko- ja talouspolitiikan rakenteista.

Tässä lista Suomen presidenttien Martti Ahtisaaren ja Tarja Halosen suojelussa toimineista ja toimivista bilderbergiläisistä:

Katso aihetta laajemmin

Jaa/kirjanmerkki...

10 Responses to “Halosen salaiset ”konklaavit”?”


 • Mitäpä sitä perustelua vaihtamaan…
  Tod.näk käytössä on pitkä lista valmiita sapluunoita mihin vain sijoitetaan tarvittavat nimet. Ja sitten kulloisenkin kumileimasimen nimi alle.

 • Tässä olisi minun mielestäni esimerkiksi asia jossa olisi tarpeen se perustuslakituomioistuin. Jos nyt sekään sitten Suomessa rehdisti toimisi.

 • Timo Peuranen

  On hyvä, että tämä Bilderberg-vene alkaa vuotamaan ja osallistujia hiillostetaan. Jatkossa on entistä kiusallisempaa osallistua tämän salaseuran kokouksiin. Painetta vaan lisää!

 • Asioista perillä olevien tahojen piirissä on jo pitkään tiedetty ettei Suomessa kansanvalta (demokratia) toimi.

  Suomen sisäpolitiikan, talouspolitiikan ja ulkopolitiikan rakenteissa on solutettuna salaseurojen jäseniä; niin uskomattomalta kuin tuntuu, menoa on suojattu ja suojataan tasavallan presidentin kansliasta käsin…

  Viimeisintä esimerkkiä kansanvallan ohittamisesta Timo Soini kuvaa.

  ”Jos olisin saanut erivapaudet (äänestää EU-tukiasioissa), joita en olisi pyytänyt. Olisin porvarihallituksen kakkospuolueen puheenjohtajana varapääministeri ja valtiovarainministeri, joka olisi erivapaudella äänestänyt eduskunnassa Kreikka-pakettia vastaan. Sitten olisin mennyt suureen valiokuntaan kuulemaan Suomen myönteisen kannan ja mennyt EU:n valtiovarainministerien kokoukseen esittelemään sen. Miten sellaista voisi mennä tekemään? Ei voi mennä!”

  Tähän hallitukseen meno kaatui.

  Timo Soinille naureskellaan, vaikka samaan aikaan pääministeriehdokas/valtiovarainministeri Jyrki Katainen toimii aivan niin kuin Bilderberg-kokouksissa on määrätty Suomen osalta.

  Pres. Halosen salaamis- ja peittelykytkennöistä kertoo ruotsalaisomistuksessa oleva Alma-media; eivät kansalliset toimitukset.

  Muuttuuko asenteet kunhan lehdistön arvonlisveron 0% muuttuu 9%:ksi, se jää nähtäväksi? Joko sitten hallinnon sylihauvasta tulee vallan vahtikoira?

 • Tuohon tasavallan presidentti Haloseen ja presidentti Ahtisaaren BB-juttuun liittyen mielenkiintoinen yhteensattuma.

  Suomihan on edelleen yksi maailman korporativistimmista maista. Helsingin Sanomat on sen vankkumattomin äänitorvi.

  Lisätietoa internetistä – korporatismi

  Tosin vielä 1990-luvun alkupuolella Hesarikin sai/uskalsi/osasi kirjoittaa asioista niiden oikeilla nimillä.

  Poliitikkojen kadonnut valta – Erkki Pennanen
  HS – Pääkirjoitus – 5.4.1993

  ”Tosiasiassa koko poliittinen järjestelmämme on vinoutunut sellaiseksi, että hallituksella ja eduskunnalla, poliitikoilla yleensä, on kovin vähän sananvaltaa talouspolitiikassa. Valta on luisunut virkamiehille ja eturyhmille.

  …….

  Sorsan haastajaksi ilmaantunut Martti Ahtisaari sen sijaan arvosteli ensimmäisessä vaalipuheessaan silmäänpistävästi korporatismia. Hän asetti sen vaihtoehdoksi kansanvallan ja politiikan, joka nojaa toimivaan parlamentarismiin.

  On mielenkiintoista nähdä, miten Sorsa ottaa vastaan Ahtisaaren haasteen korporatismista. Sosiaalidemokraateille jos keille ay-liikkeen vallan ja valtaelkeiden kritiikki taitaa olla vähintäänkin kaksipiippuinen kysymys. Ahtisaari saattaa joutua vielä selittelemään, mitä hän itse asiassa tarkoitti.

  Korporatismilla on saavutuksensa. Muuttuneissa oloissa poliitikkojen olisi kuitenkin korkea aika ryhtyä peräämään kadonnutta valtaansa ja puolustamaan sitä.”

  Tällaisena katutason tallaajan yritin saada tuota Ahtisaaren Oulussa pitämää puhetta haltuuni, koska Sorsan Kalevin kerrottiin vetäneen siitä ison herneen nokkaansa. Ahtisaaren puhetta en onnistunut aikanaan saamaan käyttööni pääkirjoitustoimittaja Pennaselta kun en myöskään sanomalehti Kalevasta.

  Jostakin sain sitten vinkin, että tuon historiallisen, mutta vaietun puheen olisi kirjoittanut Rusin Alpo. Itse toivon, että Ahtisaaren presidentinvaalikampanjan avauspuhe korporativismista pompsahtaa vielä täysimittaisena julkisuuteen.

  Eikä tässä vielä ihan kaikki.

  Rehnin Ollilla Suomen komissaarilla on korporatismista vankkaa tietoa, mutta kenen joukoissa hänkin lopulta toimii on jäänyt itselleni epäselväksi.

  HS – Kotimaa – 27.7.1996
  Euroedustaja Olli Rehnistä Oxfordin tohtori
  Väitöksen aiheena korporatismi Suomessa, Ruotsissa ja Itävallassa
  PAAVO RAUTIO

  ”Selittäessään tätä Rehn kertoo, että toimiakseen edulliseen suuntaan korporatismi edellytti kansallisvaltiota, joka ei toiminut avoimessa integroituneessa kansainvälisessä ympäristössä ja jossa vallitsi jonkinlainen sääntely- ja neuvottelutalous.

  Kun markkinat ja pääoman liikkeet vapautuivat näissä kolmessa maassa kymmenkunta vuotta sitten, korporatismi ajautui markkinoiden paineessa hiljalleen vaikeuksiin ja samalla siitä itsestään tuli haitta taloudelliselle kehitykselle, Rehn väittää.”

  Lisätietoa Rehnin ajamasta nykymallista netistä:
  EU-liittovaltio
  maanpetos HE 60/2010

  Aurinko paistakoot, paikkansa pitävä tieto kulkekoot ja Suomen sisäiset Berliinin muurit jatkakoot murenemistaan! Myös tiedotusvälineiden sisällä ja niiden lukijakuntien välillä.

  • tarja halonen, suomen historian huonoin presidentti
   Lähetetty: 2.4.2009 7:17
   Click to reply to this topic Vastaa

   Väitän, että jos Tarja Halonen ei olisi salannut todellista DDR-menneisyyttään presidentinvaalikampanjoissaan 2000 ja 2006, hänestä ei koskaan olisi tullut Suomen presidenttiä. Lukekaa, hyvät ihmmiset, alla oleva ja miettikää, kuka ja millä aatteella varustettu ihminen meillä nyt istuu Mäntyniemessä. (DDR eli Itä-Saksa oli kommunistinen diktatuuri, joka mm. tappoi omia kansalaisiaan rajoille, kun nämä yrittivät paeta tästä kommunistisesta onnelasta.

   Näin kirjoitti Aamulehti: Halonen toimi DDR:n hyväksi luultua aktiivisemmin

   Halonen toimi DDR:n hyväksi luultua aktiivisemmin

   http://www.aamulehti.fi/teema/ddr/43981.shtml

   Osallistuja. Tarja Halosen allekirjoitus on 20.4.1972 pidetyn DDR:n tunnustamiskomitean vuosikokouksen osallistujalistan ensimmäisenä. Halonen valittiin toiselle kaudelle komitean hallitukseen.

   Tunnustamiskomitea: Halosen ryhmä vastusti presidentti Kekkosen ulkopolitiikkaa

   Presidentti Tarja Halosen toiminta entisen Itä-Saksan hyväksi DDR:n tunnustamiskomiteassa oli tähän asti tiedettyä aktiivisempaa. Komitea vastusti Suomen virallista ulkopoliittista linjaa ja levitti itäsaksalaista propagandamateriaalia.

   Halonen myös valittiin yhtenä komitean edustajana presidentti Urho Kekkosen luo vetoamaan DDR:n puolesta. Ulkoministeri Keijo Korhonen on kuvannut komitealaisia Suomen virallisen linjan ”selkään ampujiksi”.

   Alma Median Helsingin toimitus kävi läpi tunnustamiskomitean asiakirjat. Kymmenestä hallituksen kokouksesta ja vuosikokouksesta, joista länsäolotiedot ovat tallella, Halonen oli mukana seitsemässä.

   Presidentin osallistumista komitean työhön ei ole tutkittu akateemisesti. Hannu Lehtilän kirjassa Yksi meistä Halonen sivuutti asian toteamalla, että kokouksia oli ”yksi tai kaksi vuodessa, eikä sillä siis ollut paljon käytännön toimintaa”.

   ”Nyt on ääri ja laita saavutettu!”
   Yleinen käsitys Halosen roolista komiteassa perustuu professori Seppo Hentilän taltioimaan kertomukseen, jonka mukaan Halonen tuli komitean jäseneksi ”yllättäen ja sattumalta”. Asiakirjat kuitenkin kertovat aktiivisesta työstä DDR:n hyväksi.

   Komitean hallitus kutsuttiin koolle huhtikuussa 1972 puhelimitse Länsi-Saksan hallituskriisin vuoksi. Halonen oli paikalla. Komitea edellytti Suomen ”aloittavan välittömästi neuvottelut DDR:n hallituksen kanssa”.

   Toukokuussa 1972 komitea oli tuskastunut siitä, että DDR:n tunnustaminen viipyi. Päätettiin luonnostella kirje presidentti Kekkoselle. Halonen valittiin delegaatioon presidentin puheille.

   Kirjeen mukaan mikään ei saisi ”estää nimenomaan Saksan demokraattisen tasavallan saattamista tasa-arvoiseksi muiden kansakuntien joukkoon”. Kymmenen päivää aiemmin syntyneessä luonnoksessa käytetään kovaa kieltä: ”Herra Tasavallan presidentti, eikö nyt jo ole aika katsoa tosiasioita silmiin ja tehdä näkemästämme se johtopäätös, mitä tosiasioista on tehtävä?”

   Luonnos päättyy sanoihin: ”Nyt on ääri ja laita saavutettu”. Loppukaneetti on kuitenkin pyyhitty yli.

   Luonnokseen on tehty käsin muutoksia ja huomautus: ”Nämä on lähinnä lievennyksiä vanhan herran omanarvontunnolle”.

   Nuori Halonen kävi presidentin puheilla juhannuksena 1972. Juhani Suomen Kekkos-elämäkerran mukaan presidentti ”julmistui”, kun komitea tilaisuuden jälkeen väitti presidentin olevan komitean linjoilla. Kekkonen vaati ulkoministeriötä laatimaan oikaisun.

   Propagandafilmejä ”vapaasta” DDR:stä
   Halosen läsnäollessa suunniteltiin DDR.n tunnustamiseksi järjestettyjä ”tunnustamisviikkoja”. DDR:n kulttuurikeskukselta päätettiin pyytää viikkojen järjestämistä varten ”lisäaineistoa”. Kyse oli propagandamateriaalista.

   Suomeen tilattiin esimerkiksi DDR:n demokratiasta kertova elokuva Kansanedustajat. Esittelytekstin mukaan ”Kansan edustajat ovat DDR:ssä toiminnastaan välittömästi vastuussa valitsijoilleen. Demokratiaa toteutetaan Saksan demokraattisessa tasavallassa kansan laajana osallistumisena maansa hallitsemiseen”. Elokuvaa näytettiin ilmaiseksi eri puolilla Suomea.

   Presidentin kansliasta kerrottiin tiistaina, että Halonen on kertonut työstään komiteassa Yksi meistä -kirjassa. Jatkokysymyksiin ei vastattu.

   Katja Boxberg

   Taneli Heikka

   Alma Media, Helsinki

 • Arvoisa Suomen tasavallan presidentti T a r j a H a l o n e n

  Te Suomen valtion johtajana esiinnytte koko kansan henkisenä johtajana. Olette yllä olevassa kansainväliseen julkisuuteen lausuneet juuri niitä periaatteita, jotka luovat ja takaavat menestyvän hyvinvointioikeusvaltion. Miksi Te Suuressa Naapurissamme lausutte tämän ikään kuin heitä neuvoen kuinka siellä pitäisi toimia antamaan kansainväliselle medialle kuvan, että ikään kuin Suomessa asiat olisivat näin hienosti; Ihmisoikeussopimuksen ja YK:n vastaavan julistuksen mukaisesti ja Suomi voisi toimia jonkinlaisena tulennäyttäjänä näissä mainitsemissanne periaatteissa jopa
  Suuressa Naapurissamme. Teidän tarkoituksenne on antaa kansainväliselle medialle sellainen kuva ikään kuin Suomessa kansalaisten oikeudet ja ihmisoikeusasiat ovat hyvin ja loukkaamattomat.

  Todellisuudessa Suomessa ovat Suuren Naapurimme edeltäjän vastaavan menettelyn mukaiset – sosialismin realismi – jossa vallitsevia asioita ja ongelmia ei saanut kuvata kirjallisuudessa, taiteessa eikä missään muussa hyvänsä niin kuin ne olivat vaan niin kuin niiden olisi pitänyt olla. Teidän arvoisa Suomen tasavallan presidentti Tarja Halonen, esityksenne Suuressa Naapurissamme on suomalaiskansallista ”hyvinvointioikeusvaltiorealismia”, ilman mitään todellisuuspohjaa. Raadollisinta tässä on, että Te arvoisa Suomen tasavallan presidentti Halonen tämän itse tunnette ja tiedätte oman toimintanne kautta. Avustajat ovat luoneet kanavan, jolla Te Suomen tasavallan presidentti Tarja Halonen tietoisesti pyritte vaikuttamaan kansainväliseen mediaan totuudenvastaisten ja valheellisten perustein pyritte peittelemään Suomen lähihistoriallista totuutta kansalaisten oikeudettomasta tilasta virkavallan ja virkaröyhkeyden uhrina massamääräisesti, josta lähes miljoona Suomen kansalaista on joutunut kärsimään.

 • Salaliitto?

  Epävirallinen vuotuinen konferenssi noin 130:lle vieraalle, joista useimmat ovat talouselämän, median ja politiikan vaikuttajia.

  Wikipedian sivuilla löytyy tietoa Bilderbergistä

  Salaliittoteoriat.

  Kokoontumistietoja.

  Suomalaiset kokoukseen osallistujien nimet.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Bilderberg-ryhm%C3%A4#Suomalaisia_kokouksiin_osallistuneita

 • raimo viertola

  Muistaakeni korkeimmassa oikeudessa käsiteltiin myös juttu, missä yhdistelmän kuljettaja tuomittiin siitä syystä, ettei autossa ollut riittävästi paperirullia, jotta digitaalisen ajopiirturin tiedot olisi voitu riittävän pitkältä ajalta liikkuvan miesten toimesta tutkia.

  Erittäin ansiokasta siis. Käsittääkseni tiedot eivät olisi laitteesta mihinkään hävinneet ainakaan kuljettajan tempuin.

  Ylismäki

 • Tosiaankin, mitä ”kehitystä” Koiviston, Ahtisaaren ja Halosen ”valtakausilkla” tapahtui?

  Suomen tasavallan talous nyt jo toisen kerran ajetaan ns kölin alta. Valtiollinen itsemääräämisdoikeus on hivutttu EU:n vakausmknismeille, eli sijoittajavaltaisílla rahastoille.

  Kenen etuja ne ovat?

Jätä vastaus

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::enqueue_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525