tietämättömyys

Tietämättömyys on virhe… vihreät Stasin laboratoriosta

Suomen koulujärjestelmän erinomaisuutta kehutaan ulkomaita myöten ja me suomalaisin uskommen suitsutetun harhan. Minä olen sitä mieltä, että tietämättömyys historiasta on kansallinen virhe, ja tiedäthän vanhan sanonnan: jos et opi omista ja muiden virheistä, olet tuomittu toistamaan niitä. Minusta osa maailman tämän hetken ongelmista johtuu ihmisistä, joilla ei ole historian tajua ja kykyä hahmottaa kokonaisuutta.

Arno Laitisen kolumnista ../..

Ukrainan identiteetistä…

Stalinin erikoistehtävissä toimineen, ukrainalassyntyisen Pavel Sudoplatovin muistelmista lainaan osion: Sudoplatov kirjassa Stalinin erikoistehtävissä, kiusallisen todistajan muistelmat WSOY 1991, siv.35 kertoo: ”Vuosi 1921 merkitsi käännekohtaa elämäss../..

Hätätilahallitus Suomeen?

Valtio-opin emeritusprofessori Tuomo Martikainen on esittänyt, että ”Ei ole helppoa mahduttaa porvareita ja kommunisteja samaan hallitukseen.” Näinhän asia tietysti on, mutta nyt onkin kyse poikkeuksellisen vakavasta tilanteesta. Silla maamme on ajautumassa yhä pahenevaan velkakierteeseen. Pelkästään pyrkimys säilyttää nykyinen elintaso johtaisi yhä lisääntyvään velkaantumiseen. Tilannetta pahentaa vielä poliittisten johtajien sitoutuminen avustamaan ja takaamaan velkaantuneita EU-maita. Hallitusneuvottelut …

Hätätilahallitus Suomeen? Lue lisää »

Muutosvaalien ”hedelmiä”!

PerusSuomalaisten ehdokkaiden vaalivoitto on tuottanut sen sortin ”hedelmiä”, että ISO mediakin mm. Turun Sanomat on herkistynyt aikaisempaa rehellisemmäksi julkaisemaan tosiasioita maailmantaloudestakin.
Suomi tunnetaan ”laatumediansa” osalta yhden totuuden maana. Ilmiasuun on muutamia syitä:
* Aina vaalitulosten virallisen vahvistamisen jälk ../..

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa