Avainsana-arkisto: oikeusturva

Perintätoimet tappolinjalla..

Julkaistu aiemmin 3.12.2012
 
Yrittäjyyden turvaamista ja syrjäytymisen estämistä mm. politiikan- ja virkavallan eliitit julistavat autuaaksi… Arkipäivän tosielämä on julmaa…
 
HS:n artikkelista osio:
Helsinkiläinen Seppo on ollut eläkkeellä muutamia vuosia. Hän saa eläkettä alle 600 euroa kuukaudessa.
Eläkekertymä on jäänyt pieneksi, koska hän toimi aikanaan yrittäjänä, eikä maksanut vapaaehtoista eläkemaksua riittävästi.
Yrittäjyys loppui 1990-alussa kuin seinään. Sepolla oli yritys joka teki alihankintatöitä../..
Seppo sairastui syöpään … hän selätti syövän mutta ei sairaalalaskuja. Vajaan kuuden sadan euron eläkkeestä ei maksettu terveyskeskus- ja poliklinikkamaksuja.
Hän oli laskuista yhteydessä sosiaalihuoltoon, mutta hän sai tiedon ettei laskuja makseta … Vaikka tieto osoittautui vääräksi… Nyt kunta hakee saatavia perinnän kautta.
 
Jussi Kuokkasuon mielipidekirjoitus 3.12.2012:
 
Valtion “erityisrahoituslaitos” Finnvera irtisanoi yksipuolisesti yrittäjälainan: velkapääoma reilut 20 000 euroa.
Pian tuon ei-yrittäjäyställisen tempun jälkeen alkoi postiluukusta tipahdella kuluvaatimuksia ko. lainan lisäksi: Kuluja lisäiltiin velkapääoman päälle vaivihkaa luokkaa 10 000 euroa per kirje.
Tämä tietenkin tekee lainan takaisinmaksun mahdottomaksi eikä valtion “erityisrahoituslaitos” Finnvera suostunut sopimaan minkäänlaisesta maksujärjestelystä tms.
Tästä on aikaa jo reilut kymmenen vuotta ja tilanne on edelleenkin sama.
Itse ainakin koen joutuneeksi törkeän kiristyksen uhriksi. Siinä meni sekä toimeentulo että lahjakkuuden pohjalle luotu ura.
Monelta muulta menee paljon enemmänkin.
 

Kuka keksi “lamaoikeuden”?

Kenelle pankkien ja perintätoimen lainkäytön (ylimitoitettu) valta on yllätys?
 
Laman ja Rahan Pelurit ... E-kirjana
Laman ja Rahan Pelurit … E-kirjana
0,00€, siis maksutta
 
Laman ja Rahan Pelurit kirjana: ovh 14,90 € verkkokaupasta
 
* * *
 

Kiusatun pienyrittäjän tuskanhuuto

Julkaistu aiemmin 20.10.2012
 
Kauppalehden OPTIO. 30, elokuuta 2012 on julkaissut koko aukeaman jutun Nummi-Pusulassa toimivan Diversikauppa Kasvihuoneilmiön omistajan kujanjuoksusta.
 
Katso keskustelu: http://kalevikannus.puheenvuoro.uusisuomi.fi/115837-kiusatun-pienyrittajan-tuskanhuuto

Turun hovioikeudessa 7.11.2012

oli suullinen käsittely, jossa ammattiliitto PRO vaati vahingonkorvausta kissa- ja kassavarkaalle, ITSE työsuhteensa purkaneelle harjoittelija-työntekijälle… Tämänkin kaltaisen vainon kohteeksi pienyrittäjän joutuminen ei ole poikkeustapaus Suomessa.
´
Kauppalehdessä kertoo vainottu yrittäjä:
Olen elänyt sellaisen elämän, että olin menettää tämän firman väärän sijainnin ohella myös syöpäsairaudelleni, avioerolle, yritysvaltaushankkeille ja ammattiliittojen työsuhderiidoille” ../..

Tällä käräjäoikeuden vahvistamalla (Palvelualojen aammattiliitto PAM:in) pakkosopimuksella yritys määrättiin kiertämään veroja, sekä huijaamaan työttömyysvakuutusrahastoa.


 
Tämä osio on julkaistu aiemmin 6.4.2011.

Väite: Eräät ammattiliitot harjoittavat lainkiertämistä edellyttämällä uhkavaatimuksin salaista pakkosovintoa ja vaativat ihmisoikeussopimuksen vastaista itsekriminalisointia pienyrittäjiltä ja avustavat yritysvaltaushakkeissa.

* Katso YouTubessa 4 min. video:

 
* Viimeisen yleisöpuheenvuoron pitäjä kertoi päättäjäpaneeliin osallistujille henkilökohtaisista kokemuksistaan siitä, että ammattiliitot harjoittavat järjestäytyneenä rikollisuutena pidettävää toimintaa pienyrittäjien kiristämiseksi ja pakottamiseksi erilaisiin pakkosovintoihin ennen oikeudenkäyntiä ja avustavat yritysvaltaushannkeissa. Kiusatun pienyrittäjän puheenvuoro sisälsi poikkeuksellisen voimakkaan tunnelatauksen.
 
Ota kantaa…