salaaminen

Ukrainan identiteetistä…

Stalinin erikoistehtävissä toimineen, ukrainalassyntyisen Pavel Sudoplatovin muistelmista lainaan osion: Sudoplatov kirjassa Stalinin erikoistehtävissä, kiusallisen todistajan muistelmat WSOY 1991, siv.35 kertoo: ”Vuosi 1921 merkitsi käännekohtaa elämäss../..

Veteraanien viestit…

Lehtileike: Turun Sanomat 24.8.2013.

Ymmärtävätkö sotien jälkeen syntyneet sukupolvet Suomen itsenäisyyden merkitystä, varsinkin nyt kun suurten ikäluokkien arvoja moittinut sukupolvi on pitämässä valtaa ja siten osallisena hyvinvointiyhteiskunnan alasajossa?

Kehityksen maksajina ovat ensisijassa asevelvolvollisten ikäluokat ja veteraanien sukupolvet; Uhkaavat ”rakenneuudistukset” (leikkaukset) kohdistuvat näiden kansalaisryhmien elintasoon ja elämänlaatuun.

Tässä kuvassa erään sotaveteraanin viimeinen taisto itsenäyysp…/..

EIT-tuomari on saanut valehdella kelpoisuutensa?

< Arkistosta esille: Kuva Päivi Hirvelän valinnasta SEURA-lehden jutussa 10.11.2006

SUOMEN ESIVALTA HYVÄKSYY VALEHTELUN:
Espoon Poliisille on jätetty ilmoitus valtionsyyttäjästä, tutkia onko hän syyllistynyt petokseen, perättömään lausumaan viranomaismenettelyssä – tai muuhun mahdolliseen rikokseen hakiessaan EIT:n tuomariksi. Espoon poliisi on siirtänyt tutkinnan Keskusrikospoliisille ja ilmeisesti sieltä edelleen Ranskan (Strasburgin) poliisille. Peseekö kansallinen laillisuusvalvonta kätensä Pilatuksen tavoin – ”ei kuulu mulle” perusteella? Kts. -> asiakirjat
Laki sanoo:
8 § (24.7.1998/563) Väärän todistuksen antaminen viranomaiselle.
Joka antaa viranomaiselle oikeudellisesti merkityksellisen totuudenvastaisen kirjallisen todistuksen tai siihen rinnastettavan teknisen tallenteen taikka laadittuaan sellaisen todistuksen tai tallenteen antaa sen toiselle sanottuun tarkoitukseen käytettäväksi, on tuomittava, jollei teosta ../..

Ei vain armorikkautta, vaan oikeutta!

Siimekseltä sähköpostia: Arsenalin saatavakannan myyntiä on käsitelty esityksestäni hallituksen talouspoliittisessa ministerivaliokunnassa kahteen kertaan syksyllä 1999 eli 29.11 1999 ja 8.12.1999. Käsittelyn pohjana oli saatavien myynnistä järjestetyn tarjouskilpailun tulokset, ja 8.12 kokouksessa valiokunta puolsi saatavakannan myyntiä Cargill Inc + Aktiv Hansalle, jonka kanssa kauppa
toteutTiedoksenne 29.11.1999 talouspoliittisessa kokouksessa läsnäolleet ministerit:
Lipponen, Heinonen, Siimes ja Biaudet. Toisessa 8.12.1999 talouspoliittisessa kokouksessa läsnäolleeet ministerit: Niinistö, Heinonen, Mönkäre, Hemilä, Siimes ja Tuomioja.
Kauppakirja allekirjoitettiin 31.3.2000.

Kuntaremontista tapahtumassa 21.4.2012, videot ”Elä ja anna toisten kuolla”

Kuntalaiset ja poliitikot keskustelivat kuntauudistuksesta – “Alun alkaen olisi pitänyt kysyä, missä on halukkuutta liitoksiin.” KHI Forum järjesti kuntauudistusta koskevan keskustelutilaisuuden Kasvihuoneilmiössä 21.4.2012. Hallitus suoritti helmi-maaliskuun 2012 aikana maakuntakierroksen koko maassa, jossa suurin osa kuntapäättäjistä – mukana monia myös hallituspuolueista – asettui vastustamaan pääministeri Jyrki Kataisen ja kuntaministeri Henna Virkkusen ajamaa virkamiestyöryhmän valmistelemaa kunta-mallia. Useat …

Kuntaremontista tapahtumassa 21.4.2012, videot ”Elä ja anna toisten kuolla” Lue lisää »

Halosen omat salaiset ”konklaavit”?

Julkaistu aiemmin 16.6.2011

Tässä ILTALEHDEN 15.6.2011 paljastamassa jutussa on kovasti tutun oloinen perustelu:

Saman sortin perustelun sain prsidentti Halosen virallisessa vastauksessa 30.8.2002, eli ”presidentin toimen hoitamisen kannalta välttämättömän luottamuksellisuuden suojaamiseksi salassa pidettävä”. Kyse oli tuolloin Koiviston konklaavin, eli Linnassa 6.5.1992 pidetyn seminaarin dokumeteista. Jotka liittyv ../..

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa