Perintäyhtiöiltä vanhentuneita velkomuksia…


Hilkka Laikko, aikakauslehti Demokraatin haastattelussa 21.2.2019. kahdeksan sivua käsittävässä artikkelikoosteessa.

Velallisten Tuki ry:n edustajat, Hilkka, Eija, Sanna, Aki ja Tatu – Kilpailu- ja Kuluttajavirastossa.

JÄSENISTÖLLE KIITOKSET, että olette mukana hakemassa oikeutta velallisiksi väitetyille. Käytän tällaista termiä, siksi, että tuhansia laittomia perintätapauksia on tullut tutkinnassa esiin. Saimme kiitosta siitä, että ry on virallinen elin, joka edustaa Teitä kaikkia ja vie törkeimmät laittomista tapauksista viranomaisten tietoon. Teemme nyt kaikkien viranomaisten kanssa tiivistä yhteistyötä.

VAROITUS:
Perintäyhtiöt lähestyvät nyt Teitä kiihtyvällä vauhdilla jo ajat sitten vanhentuneiden velkomusten kanssa, joista väitetään, että on muistutettu 18-20 kertaa. Höpö, höpö. jos se olisi totta, niiden ei edes kannattaisi lähettää sitä 20 euron laskua. Katsokaa ne laskut tarkkaan ja jos tiedätte ettei lasku ole aiheellinen tai että se on erityisvanhentumisen kautta vanhentunut (3 vuotta) tai lopullisesti vanhentunut tai perintää on laittomasti pitkitetty jne….

ÄLKÄÄ ENÄÄ TOIMIKO YKSIN

– VAAN KAIKKI TÄLLAISET LASKUT vt.faktat@gmail.com Tulevasta kerromme vain yksityisesti Teille case by case.

Jos tiedätte kaverinne olevan pulassa, vetäkää hänet mukaan porukkaan. Erityisesti, jos tiedätte nuorien tai iäkkäiden ihmisten olevan pulassa perintäyhtiöiden kanssa, ehdottomasti, nyt on aika pitää huolta myös ystävistä ja lähimmäisistä.

Hilkka Laikko

3 thoughts on “Perintäyhtiöiltä vanhentuneita velkomuksia…”

  1. Velka-ahdingossa olevat on kautta-aikojen luokiteltu ”kulutusjuhlijoiksi”, heitä on syyllistetty – ei ole haluttu auttaa. Ulosotossa olevat ovat VOUTIEN ja perintä-liiketoiminnan saalista, jota voidaan säälittä rokottaa tulospalkkauksen ja korkorosvouksen kautta.

    Nyt VTR-ryhmässä on havaittavissa esille nousuja; Korostan vain JULKISUUS voi tuottaa korjauksia – yhdessä olemme enemmän.

  2. Vanhusten hoivassa, pienten lasten päivähoidoissa on käytännössä hoitosuhteita retuperällä.

    Edellä mainittujakin suurempi ahdinko on velallisten ja ulosotossa olevien rahastamisen mahdollisuudet… piittaamattomuutta, tuhansien kansalaisten hädänalaisen tilanteen hyväksikäytössä, hallitsee rosvojen laki.

Vastaa