Suomalaisella miehelläkö apinanraivo?

Pääministeri Juha Sipilä puoluekokouksessa 9.6.2018

Kantasuomalainen mies uhka läheisilleen?

– Meillä on kansakunnan kokoinen, syvälle pesiytynyt ongelma, joka pitää ratkaista. Vaikenemisen aika on ohi. Parisuhteessa olleista naisista lähes kolmannes on kokenut nykyisen tai entisen kumppanin käyttämää väkivaltaa. Moni elää pelon varjossa, Sipilä sanoi puheessaan.

– Suomessa naiset kohtaavat lähisuhdeväkivaltaa toiseksi eniten kaikista EU-maista. Yläkouluikäisistä tytöistä joka kolmas on kokenut viimeisen vuoden aikana seksuaalista häirintää. Mikä meitä suomalaisia oikein vaivaa?
Henkistä, fyysistä tai seksuaalista väkivaltaa ei tarvitse sietää.

Seksuaalisen ahdistelun ja väkivallan tapauksista poliisille ilmoitetaan vain noin 20 prosenttia. Sen on muututtava.

MITÄ on apinanraivo? http://www.kysy.fi/kysymys/mista-lahtoisin-ilmaisu-tehda-jotakin-apinan-raivolla-onko-silla