Pienyrittäjä pyysi apua mm. kansanedustajilta

Työmarkkinajärjestöjen osuus työpaikkojen tappolinjalle 1990-luvulta eurokriisiin?

Avustin hätään ajettua pienyrittäjää lähettämällä viestejä mm. KANSANRDUSTAJILLE… Vastauksista mieleeni jäi erityisesti edustaja TERO RÖNNIN sikamaisen törkeä, yrittäjää henkilökohtaisesti loukkaava sähköposti…

Raivostuttavaa oli miten kansanedustajan asemassa olevalla oli TÄYDELLISEN TIETÄMÄTTÖMYYDEN varassa OTSAA lausua sen mitä kirjoitti… HÄPESIN häntä äänestäneiden puolesta. Tosin Rönni putosi eduskunnasta.

Tämä samainen KANSANEDUSTJA on NYT itse yrittäjänä ottanut vastaan ansaitsematonta etua… Viit. lehtileike
 

eläkesopeutujat 2018


Nummi-Pusulassa Diversikauppa
Julkaistu 19.12.2013
 
Kasvihuoneilmiön omistaja-yrittäja Elisa Palonen voitti joulukuussa 2012 Turun hovioikeudessa PRO -ammattiliiton ajaman kanteen… Turun hovioikeus Tuomio Nro 2553; Antopäivä Diaarinumero 5.12.2012 S 12/339. Päätös artikkelin lopussa…
 
Merkille pantavaa on, että ammattiyhdistysliikkeessä mm. Palvelualojen ammattiliitto PAM ja tässä jutussa PRO -ammattiliitto vainoavat yrittäjiä järjettömillä vaatimuksilla, ilman että tapausten taustoja olisi selvitetty työpaikkatasolla…
 

Kysymys:

Ovatko työmarkkinajärjestöt tappolinjalla yrittäjyyttä, etenkin piernyrittäjyyttä vastaan Suomessa? Edellyttämällä lainkiertämista uhkavaatimuksin salaista pakkosovintoa ja vaativat ihmisoikeussopimuksen vastaista itsekriminalisointia pienyrittäjilta” ja avustavat mm. yritysvaltaushakkeissa.
 
* Katso YouTubessa 4 min. video:

 
* Viimeisen yleisöpuheenvuoron pitäjä kertoi päättäjäpaneeliin osallistujille henkilökohtaisista kokemuksistaan siitä, että ammattiliitot harjoittavat järjestäytyneenä rikollisuutena pidettävää toimintaa pienyrittäjien kiristämiseksi ja pakottamiseksi erilaisiin pakkosovintoihin ennen oikeudenkäyntiä ja avustavat yritysvaltaushannkeissa. Kiusatun pienyrittäjän puheenvuoro sisälsi poikkeuksellisen voimakkaan tunnelatauksen.
 
Turun hovioikeus Tuomio Nro 2553; Antopäivä Diaarinumero 5.12.2012 S 12/339. Päätös artikkelin lopussa…

TAPAUKSEEN LIITTYVÄÄ…