Talvisota on historiamme kynnyskysymys, luentovideot

Res. majuri, opetusneuvos Erkki Hautamäen luento käsittää hänen sotahistorian tutkimusten tuloksia, joita on julkaistu “Suomi myrskyn silmässä” kirjan ensimmäisessä osassa ja valmistumassa olevassa “myrskyn” kakkososassa.

KHI Forumin ensimmäinen teematapahtuma järjestettiin lauantaina 29. toukokuuta 2010 Nummi-Pusulassa Kasvihuoneilmiön kirjaosastolla.
Video 1/4

 
Video 2/4

 
Video 3/4

 
Video 4/3

Hautamäen tutkimukset pohjautuvat sotamarsalkka C.G.E. Mannerheimin peitellyn ja kiistetyn S-32 kansion dokumentteihin muistiinpanoihin, joita on Vilho Tahvanainen säilyttänyt ja osin selostanut v. 1971 julkaistussa kirjassa “ERIKOISTEHTÄVÄ”; Mannerheimin salaisena asiamiehenä 1039-1945.

 

Vilho Tahvanaisen henkilökohtaisen arkiston kansiot ovat Hautamäen hallussa ja kansioiden sisältämät asiakirjat ja julkaisemattomat käsikirjoitukset on tallennettu valokuvaten sivu sivulta. DVD-videolla avataan dokumenttiainoistoa arkistoa laajemmin.

 

Talvi- ja jatkosodan kielletyn historian asiatietoja todistaa sotaveteraani Gerth Biese haastattelussaan. Biese on toiminut sotilasmestari Tahvanaisen alaisena JR 50:nen ETP:ssä.

 
Elämää juoksuhaudoissa: https://www.youtube.com/watch?v=ck_BUUQODaQ
 

* * *

 
* E-kirjat heti luettaviksi
 
* Painotuotteena verkkokaupasta

One thought on “Talvisota on historiamme kynnyskysymys, luentovideot”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *