Suomi rahat vaarassa: Kreikan korko 70%


Nyt purevat omat: ”Ei rahaa Kreikalle edes vakuuksia vastaan”

Hallituspuolue Kristillisdemokraattien (KD) entinen puheenjohtaja ja kansanedustaja Toimi Kankaannemi ei lainaisi Kreikalle rahaa edes vakuuksia vastaan. Pääministeri Jyrki Katainen (kok.), valtiovarainministeri Jutta Urpilainen (sd.) ja ex-päämmisteri Matti Vanhanen saavat kuulla kunniansa.Suomi-rahat vaarassa: Kreikan korko 70%

Mahdollisuuksia saada aikaan toinen Kreikan toinen pelastuspaketti aletaan pitää joissain asiantuntijapiireissä jo hyvin vähäisinä. Tilanne mutkistui perjantaina, kun Kreikka-neuvottelut katkesivat maan kerrottua, että sen talous romahtaa tänä vuonna arviolta 5 prosenttia ja budjettialijäämä repeää yli 8 prosentin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top

Jaa:

Jaa facebookissa
Jaa X palvelussa