ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Tagiarkisto 'poliisihallitus'

Poliisihallinnon sisäinen provokaatioko?

I-S kysyy torstaina 11.04.2013 Putin-kohu: Nyt alkoi vuotajan etsintä Valtakunnansyyttäjänvirasto tutkii poliisiylijohtaja Mikko Paateron mukaan myös sitä, kuka vuoti tiedon MTV3:lle Putinista ja miksi… Arvojen puolesta kysymys: Onko kysessä Suomen poliisihallinnon sisäinen provokaatio, jopa raju sellainen, joka on suunnattu poliisiylijohtaja Mikko Paateron henkilöön. Näyttää siltä, että Paateron pitäisi tapahtuneesta vetää omat johtopäätökset virkansa suhteen; kannettava […]

Lue lisää ja kommentoi...

Kansallinen turvallisuustaso?

poliisivaltio

Herättääkö osakopio Turun Sanomien 28.5.2011 artikkelin otsikosta mitään ajatuksia? * Onko Suomessa poliisivaltion piirteitä? * Ovatko laillisuusvalvontaviranomaisten ammattitaito puutteellista? * Onko tuomarikunta arvostelykyvytön?

Lue lisää ja kommentoi...

Kysely poliittisista virkanimityksistä

Lue lisää ja kommentoi...

Mitä on maatalousyrittäjän osa virkamielivallan Suomessa

Entinen pääministeri ja entinen eduskunnan puhemies Paavo Lipponen (sd) nimittää käytyjä eduskuntavaaleja ”junttikapinaksi”
KTS. mitä on se ”populismi” maataloudessa – ylipäätään pienyrittäjyydessä.
Videot on kuvattu Timo Soinin vaaleja edeltävältä maakuntakierrokselta Keski-Suomessa 9.4.2011. Emäntä Marita ja isäntä Olli Salenius kertovat omakohtaisia kokemuksiaan simputtamiseen verrattavasta viranomaismielivallasta, jonka kohteeksi maatalousyrittäjät tänä päivänä joutuvat.

Katso lyhyet viedot: EVIRAN valvontaviranomainen oli tullut poliisien kanssa tarkistamaan heidän tilaansa, mikä oli järkyttänyt syvästi heitä. Kyseessä ei ole yksityistapaus, vaan tällaisista yksityisyyttä ja ihmisarvoa loukkaavista ratsioista on tehty eduskuntakyselykin.

Onko viranomaisten suorastaan tarkoitus lopettaa kokon ../..

Lue lisää ja kommentoi...

Kysely demokratian kohtalosta EU-Suomessa?

Henkilökohtainen kysymys: Uskotko suomalaisen demokratian, eli kansanvallan toteutuvan nyt käytävien eduskuntavaalien jälkeen? Siis, hallitseeko maata:
* Eduskunta, valtioneuvoston kautta
vai
* Virkavalta, esim. poliisihallitus
Nimittäin näyttää kuitenkin siltä, että näkymättömään vallansiirtoon on uskominen kun Suomen kuvalehden nrossa 12. 25.3.2011 pääkirjoituskin on sille omistettu.

Lue lisää ja kommentoi...
Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::setup_rolling_archives() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525