Uskonsodat – sisällisotia

Tekstilainaus Facebookista.

Erkki Tuomiojalta

Miksi meillä jotkut kansanedustajatkin pyrkivät maalaamaan kristityt erityisen uhattuna ryhmänä maailman konflikteissa? Tosiasia on, että eniten kristittyjä tappavat toiset kristityt, aivan kuten eniten muslimeja tappavat toiset muslimit tai hinduja toiset hindut.
 
Konflikteissa eniten uhanalaisia ovat muslimit, joita tappavat paitsi toiset muslimit, myös juutalaiset Palestiinassa, hindut Intiassa ja buddhalaiset Myanmarissa. Jokainen elämä on aivan yhtä lailla suojelun tarpeessa ja siihen oikeutettu oli kyseessä mikä uskontokunta tahansa tai sitten ateisti.
 
Kaikkien uskontokuntien historiaan ja nykypäivään on liittynyt terrorismia, unohtamatta sitä että ateistitkin ovat sitä voineet käyttää, eikä se kenenkään käyttämänä ole koskaan hyväksyttävää.

Yksi vastaus artikkeliin ”Uskonsodat – sisällisotia”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *