3 vastausta artikkeliin ”Kenraali teki wincapitasta rikosilmoituksen…”

  1. Eikös Krp suojellut kenraalia? Melkein kaikki muut oli syytettyinä, rehelliset sijoittajat kyllä oli syytettyinä,ja osa oli vangittuina, sekä maksavat kalliita maksuja aiheettomasti vielä pitkään.. Krp:n, syyttäjien ,tuomareiden ja valtaholistien toiminnat pitäisi tarkistaa juuriaan myöten ja heti!. Lukekaa OTL Ilkka Pitkäsen kirja : Wincapita suurin talousrikos ja ja pyrämidihuijaus, vai aikojen viranomaisrikos Suomessa
    http://www.bookcover.fi/verkkokirjakauppa/kirjakategoriat/tietokirjat/a-wincapita-kirja.html, niin alkaa valjeta, mistä todellisuudessa oli kysymys. Suomessa ei saa tavallinen ihminen oikeutta.

    1. Kanssasi Martti samaa mieltä, kun kytketään tähän juttuun ”tasavallan poikkeistila”; poliisjohdon ja valtakunnansyyttäjän virkarikosepäilyt… ITSE ASIASSA… millään ei ole mitään väliä. WinCapitassa oli muka huomattava joukko korkean tahon henkilöitä – niistä on täydellisesti vaiettu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *