Loistavin määritelmä Halla-ahon juntasta…

Anne Margareta Lindell:

facebookissa…
 

Entäs´ nyt? Mitäs´nyt?
 
Ps-puoluekokous oli suurimmalle osalle suomalaisista (eikä vain persuille) valtava ilon aihe. TE TEITTE SEN!!! …
 
Kansan syvät rivit ovat innoissaan Halla-ahon ja Huhtasaaren johtopaikoista PS-puolueessa, mutta samaan hengenvetoon pelätään, että Halla-aholle taitaa käydä ”trumpit” eli hän saa niskaansa kaikki ”äärivihervasemmisto-oikeisto-feministi-kuoliaaksi-suvaitsevaiset” ja eritoten valtamedian valhetta ja sumutusta syytävät koneistot (”Suomen Pravdat”), eli joka suunnalta sataa törkyä niskaan sellaisella voimalla, että persut eivät voi muuttaa käytännössä yhtikäs mitään.
 

Kommentit

  1. Suomi on ollut politiikan laboratorio. 1990-luvun ”pankkien kriisissä” testattiin valuuttavelkojen ”sosialisointi” kansalaisten maksettavaksi… perustettiin valtion vakuusrahasto ja laiton Arsenal-pankki.. Suomi liittyi Euroopan Unioniin, jota hallitaan ”vakuusrahastojen” kautta. Suomessa demokratiaan kohdistunut PUHURI kävi perussuomalaisten jytkyjen myötä. NO, mitä populismi on meille taviksille tuottanut . muutakin kuin AY-liikkeen halvaantumisen. Paluussa vakauteen on pari kysymystä. Palaavatko ay-demarit jytkyistä ja miten suuren siivun äänestäjiä VIHREÄT hiilaavat kokoomukselta? Nimittäin
    SOME on mahtava junttakone.

  2. MIELESTÄNI perussuomalaisten puoluejohdossa on nyt JUNTTA. Jussi Halla-aho ehdotti Kreikan kaduille panssarivaunuja maan talouden kuntoon saattamiseksi. Tiedämme sen, että 1970-luvulla kreikkalaiset ovat kokeneet sotilasjuntan valtakauden.