Kaksi e-kirjaa heti luettavaksi – maksutta


Kaksi E-kirjaa
I L M A I S E K S I – verkkolehden seuraajille
.

 
Näissä kirjoissa on Suomen oikeuskäytännön historian kaksi kiinnekohtaa. Hornborgin komitean mietintö on Neuvostoliiton ja Suomen sotaan syyllisyyden sedlvitys ja Laman ja Rahan Pelurit on 1990-luvun laman selvitys. Molemmissa syyllisyydet olivat ennakkoon, enne oikeudenkäyntejä määriteltyjä.
 
1) Tästä -> Hornborgin lomitean mietintö 1945, miten vieraskieliset tuomitsivat Suomen kansan ”sotaan rikollisina”: Valvontakomission vaatimuksesta Pariisin rauhansopimuksessa 1947.

 

2) Tästä -> Laman ja Rahan Pelurit, selvitys pankkien kriisin 1991 – 1995 ”hoidosta”, jossa suomenkieliset syyttivät omia kansalaisia ”kulutusjuhlinnasta” ja tuomitsivat kymmeniätuhansia (osan) elinkautiseen velkavankeuteen.

 

Tästä tilaus – kirjat heti luettavaksi MAKSUTTA

 

* Tarvitset vain ilmaisen ElisaKirja -sovelluksen (iOS tai Android) ja ilmaiset Elisa Kirja-tunnukset, jotka teet käden käänteessä ladatessasi kirjan. 

 

työryhmä OPLK - - Laman ja rahan pelurit, e-kirja Hornborgin komitean mietintö 1945, e-kirja

One thought on “Kaksi e-kirjaa heti luettavaksi – maksutta”

  1. OLEN kummastellut sitä, kun jos joku tuote on ILMAINEN, sen arvo ja arvostus ei ole sama kuin maksullisena… vai eikä E-KIRJAT ole mobiilikansan suosiossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *