Video 141- ja 142-artiklojen EY-oikeudesta

Timo Kaunisto paljasti Huittisten Risto Ryti-salissa 16.1.2009 järjestetyssä Etelä-Suomen maatalouden kriisikokouksessa 141- ja 142-artiklojen EY-oikeudellisen luonteen, josta on koko jäsenyyden ajan vaiettu.
Vaietaan edelleen – tänäänkin.

Kyseinen 141-kriisikokous videoitiin.
Perjantaina sain tiedon, että MTK-Satakunta ja Huittisten Säästöpankki järjestävät Risto Ryti-salissa 28.10.2013 maatalousillan, johon maatalousministeri Jari Koskinen tulee puhumaan 141-artiklan jatkoneuvotteluista.
Niinpä leikkasin kriisikokousvideosta 36 sekuntia pitkän palasen ja latasin kotisivulleni.

Videon lopussa Kaunisto kertoo totuuden:

”… mutta molemmat nämä pykälät 141 ja 142 on EU-liittymissopimuksessa kirjattu siirtymäsopimuksen alle.”

voit ladata videon

 – > tästä

Kuvaus: Voitto Haavisto
Leikkaus: Jorma Jaakkola

Video on myös kotisivullani http://jormajaakkola.fi/141%3An%20ja%20142%3An%20EY-luonne

Eilen aamulla lähetin ministeri Koskiselle ja noin 250 muulle henkilölle sähköpostia ja kotisivuni osoitteen, josta pääsee näkemään ja kuulemaan Kauniston puheen.

Illalla sain käyttää puheenvuoron ja kysyin mm., tietääkö ministeri 141- ja 142-artiklojen juridisesta luonteesta.

Ensiksi ministeri Koskinen kiitteli saamastaan sähköpostista ja vastasi, ettei ota kantaa kyseisten artiklojen juridiikkaan.
Sanoin, että Antti Kuosmanen paljasti totuuden kirjassaan, joka tuhottiin. Kuosmasen paljastus löytyy sivulta 123; luku ”21.30 EU alkaa vesittää”:
”Aivan täysin tyydyttävään ratkaisuun ei silti päästy, sillä kansallisia tukia koskevat määräykset jäivät liittymisasiakirjassa siirtymäjärjestelyjä koskevaan lukuun.”

Jatkoin, että Timo Kaunisto on tällä samalla paikalla kertonut totuuden. Paikalla oli silloin kolmen TV-kanavan kamerat. Mutta yksikään ei uutisoinut Kauniston puhetta. Ylen Varsinais-Suomen toimittaja kieltäytyi haastattelemasta Kaunistoa. Eipä näkynyt missään lehdessäkään Kauniston paljastusta.

Kysyin ministeri Koskiselta, hyväksyykö hän tapahtuneen valtiopetoksen ja vaalipetoksen EU-kansanäänestyksessä?

Sanoin, että nykyinen tilanne johtuu presidentti Koviston määräyksistä. Päätin puheeni kysymykseen: Kauanko tätä petosta jatketaan?

Satakunnan Kansa ei tänään uutisoinnissaan kertonut ollenkaan minun puheenvuorostani. Totuus ei nytkään päässyt mediaan.

Koska totuus ei vieläkään päässyt mediaan, kerron petoksesta myös tällä ProMerit-sivustolla.

Ei tarvitse olla oikeusoppinut voidakseen todentaa 141- ja 142-artiklojen oikeudellisen luonteen. Tarvitaan vain sisälukutaitoa, luetun ymmärrystä.

Korfun sopimus on EY-laki, joka koskee Suomen EU-jäsenyyttä.

Kysymykseni kuuluu:
Minkä pääotsikon alla ovat ”Kansallisia tukia koskevat määräykset” eli artiklat 138-144 Suomen liittymisasiakirjassa eli Korfun sopimuksen sisällysluettelossa?

Suomen liittymissopimuksen sisällysluettelo

Pääotsikossa näkyy lukevan:
Neljäs osa : Siirtymätoimenpiteet

Kotisivultani löytyy lisätietoa linkistä ”Petoksen taustoja” http://jormajaakkola.fi/Petoksen%20taustoja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *