ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

”Varmistin pois” kun kuulee populismista?

Lainaus facebookista…

Tänään aamu-TV:ssä pääministeri Otto-Wille...
Veli-Pekka Kortelainen 16. toukokuuta 2012 11:12
Tänään aamu-TV:ssä pääministeri Otto-Wille Katainen lainaili jo samaa ”natsistista” vertauskuvaa, josta PS-kansanedustaja Jussi Niinistöä moitittiin viime kesänä; Katainen puhui ”varmistimen poistamisesta” kun kuulee populismia. Ei muuten, mutta kaksinaismoralismi.

Enteileeköhän tämä sitä, kun eurokorps poistaa varmistimet valmistautuessaan lahtaamaan kreikkalaisia siviilejä?

Turjalaisen valtakunta: Sotilasjuntta Kreikkaan – Eurofundamentalistien ”Prahan kevät”?

turjalainen.blogspot.com

 

Tänään aamu-TV:ssä pääministeri Otto-Wille Katainen lainaili jo samaa ”natsistista” vertauskuvaa, jo…
Jaa/kirjanmerkki...

2 Responses to “”Varmistin pois” kun kuulee populismista?”


 • Tähän sopii erinomaisesti osio Tmo Soinin plokista:
  http://timosoini.fi/2012/05/kreikka-vakuudet-salailu-ja-vm-silmankaantotemppu/

  Kreikka-vakuudet, salailu ja VM:n silmänkääntötemppu
  15.5.2012, Timo Soini, under ploki…

  Vähän aikaa sitten hallitus jakoi taas Kreikalle suomalaisten veronmaksajien rahaa. Kreikalle, jonka letku on mennyt pahan kerran solmuun. Vastineeksi Suomi sai “vakuudet”. Niin hyvät, että ne piti salata.

  Asiantuntijat raivostuivat ja valittivat. Oikein. Myös perussuomalaiset valittivat. Oikeuteen.

  Ministeriö säikähti. Heräsi huoli, että KHO saattaisi vaatia ihan oikeaa julkisuutta asialle. Niinpä VM myönsi toimineensa lainvastaisesti Kreikka-vakuuksien salaamisessa ja julkisti osan vakuussopimuksesta. Ei vakuus, vaan johdannaissopimus. Ministeriön päätös on kahdella tavalla mielenkiintoinen.

 • Suomen ”päättäjät” uskovat Kreikkaan 100 %; mutta edes Kreikan kansalaiset eivät !

  Kreikassa kansalaiset ovat nostaneet pankkitileiltään 700 miljoonaa euroa kylmäksi käteiseksi !

  Enteilee täysin Suomen markan ”kellutusta” kun joukko kansalaisia muutti kaiken mitä irti sai dollareiksi ja teki yhdessä yössä 15 % nousua … pankkitileillä olevan rahan arvo laski tuon saman verran !

  Jopa eräs Pohjanmaalainen kunta muutti valuuttaluottonsa markkaluotoiksi vain 2 viikkoa ennen ”kellutusta” !

  Salaiseksi julistettu tieto siis vuosi ulos valtiovarainministeriöstä, ja kansalaiset jotka tiedon uskoivat oikeaksi suojautuivat tulevalta !

  Ainakin Kreikan kansasta osa siis vakaasti uskoo vastaavaa olevan tulossa Kreikan osalta ?

  Kreikassa jos myllerrys tapahtuu tuo 15% ei riitä mitenkään, joten tilillä olevan omaisuuden arvon alennus saattaa olla todella merkittävä ! Ja samalla jos Kreikka eurosta eroaa euro hyppää ja suosii lisää euro-käteisen omistajia !

  Lähes kaikki Kreikassa on nyt kuten Suomessa tuona hetkenä ennen kellutusta …. omaisuuden uusjako saattaa olla meneillään ?

  Jos taas koko euro sakkaa mikä on se turvasatama ? Puntako ? Vai minne katseet pitää kääntää ?

  Ainakin finanssivalvonta jätti mainitsematta minkä vakuutusyhtiön herrat tekivät ja minkä suunnittelevat kiinteistökauppoja … siis herrojen omat rahat kiirellä turvaan Suomessakin vakuutusyhtiöiltä halvalla ostettaviin kiinteistöihin ? Kenen vakuutusyhtiön hallituksen jäsenen nimi on niin kuuma Suomessa että finanssivalvonta ei sitä uskalla julkistaa sisäpiirikauppojen yhteydesä ? Se ei kuitenkaan ole yksikään jo nyt julkisuudessa olleista !

  Tässäkin asiassa Suomen ”julkisuusperiaate” HAISEE !

Jätä vastaus

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::enqueue_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525