ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Ihmisyyden kautta

Sirpa Paatero

”Olemme ihmisiä vain muiden ihmisten ihmisyyden kautta. Jos haluamme toteuttaa mitään tässä maailmassa, se tapahtuu yhtä paljon muiden ihmisten työn ja saavutusten ansiosta kuin omiemme.” ~Nelson Mandela~

Jaa/kirjanmerkki...

0 Responses to “Ihmisyyden kautta”


  • Ei kommentteja

Jätä vastaus

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::init_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method K2::enqueue_scripts() should not be called statically in /home/promerit/public_html/wp-includes/plugin.php on line 525