”Alusta loppuun kaikkein hävettävin asia paljastettuna”

Istutko pimeässä kun Suomi on matkalla Saksan ja Ranskan määräysvallan alamaiseksi?
 
Huomioitavaksi: Onko talvi- ja jatkosodassa itsenäisyytensä säilyttänyt Suomi menossa ”ajopuuna” Euroopan Unionin liittovaltioon ja ”eurooppalaiseen” Natoon? Polttava kysymys joulukuussa 2011: Mikä on EU:n kohtalo? Keneltä Saksan Merkel Ja Ranskan Sarcosy kysyvät luvan tekemisilleen? Obamalta, vai suoraan Rockefellerilta?
 
Avautuneet arkistot entistä vakuuttavammin paljastavat miten Suomen lähiajan viralliset historiakirjoitukset on muotoiltu Paasikiven-Kekkosen linjan poliittista ”elämänlankaa” varmistamaan, sekä sisä- että ulkopolitiikan osilta; jopa kansainvälistä oikeutta ja lakeja kunnioittamatta.
 
Mark Twain kaatoi purevaa ivaa tämän vastenmielisen verukkeen päälle eräässä satiirissaan; ”An die im Dunkel Sitzenden” (”pimeässä istujille”); hänen äänensä samoin kuin von Howellin ja monien erinomaisten miesten, jotka olivat tästä inhottavasta tekopyhyydestä kuohuksissaan, hukkui keinotekoisen isänmaallisuuden pauhuun.
 
Ovatko suomalaiset historiansa kiinnostuksen osilta ”pimeässä istujia”? Taitavatpa olla!
 

Erkki Hautamäen “Suomi myrskyn silmässä” II-osan käsikirjoituksesta paljastavaa ennakkoa…
Liite X / Luku 12.
 
Mr. Albert Jay N o c k, hengellinen ja luonteen omainen amerikkalaiseen eliittiin kuulunut suurmies. Hän oli entinen Amerikan lähetystössä Belgiassa vuosisadan 1800-900 vaihteessa
työskennellyt virkamies, joka on ainutlaatuisissa, tähän saakka tuntemattomiksi jääneissä muistelmissaan vuodelta 1943 (ss.103-04 ) arvostellut Yhdysvaltojen mennyttä ulkopolitiikkaa seuraavasti:

 
– Aikana, josta puhun muistelmissani olivat esillä julkisuudessa Espanjan / USA:n sota 1898 ja sen vaikutukset Karibian meren, läntisen Tyynenmeren ( Pasific) ja Kauko –idän alueilla. Tarkastelin tuolloin meidän ensimmäistä valtameret ylittävää imperialistista sotaretkeä ja totesin,miten hämmästyttävän vastenmielisen näkymän se tarjosi. Koko sota näytti sellaiseen tottumattoman silmin varsin likaiselta puuhalta. Siihen liittyvät sodantekijöiden tekopyhät valheet, presidentistä alkaen, ilmenivät äärimmäisen halveksittavina. En saattanut myöskään Filippiinien ryöstämistä ja haltuunottoa 1898 nähdä muuta kuin provosoimattomana sotatoimena ja erikoisen brutaalina maantierosvoutena. ”Suuri doktriini” liittyen muka itsestään selvään kohtalon määräykseen otettiin uudelleen viritettynä käyttöön , vuosikymmenen 1840 -1850 raskaista sotien vuosista ja niiden jälkeisestä hyvin ansaitusta lepokaudesta riippumatta.
 
– Nyt ei tuo ”kohtalon käsky” enää liittynyt ainoastaan koko läntisen hemisfäärin johtoaseman laajentamiseen, vaan kaikkinaisen riittävän arvokkaan omaisuuden takavarikoimiseen ja varastamiseen, jonka kykenimme köyhiltä ja heikoilta kansoilta rankaisematta kiristämään missä tahansa maailmalla. Olimme nyt ilmiselvästi ylpeinä tulleet siihen, että esimerkillisen suurenmoisella tavalla jopa otimme kantaaksemme ns. ”valkoisen miehen taakan”; sorretut halusimme vapauttaa, alistetuille antaa oikeutensa ja tuoda korkeamman sivilisaation siunauksen tuhlailevalla kädellämme näiden jaettavaksi.
 
Mark Twain kaatoi purevaa ivaa tämän vastenmielisen verukkeen päälle eräässä satiirissaan; ”An die im Dunkel Sitzenden ” (”pimeässä istujille”); hänen äänensä samoin kuin von Howellin ja monien erinomaisten miesten, jotka olivat tästä inhottavasta tekopyhyydestä kuohuksissaan, hukkui keinotekoisen isänmaallisuuden pauhuun.
 
– Espanjan sota ja Filippiinien väkivalta saivat aikaan, että aloin tutkia pienempien sotatoimiemme luonnetta S a m o a l l a ( 1889 ) ja H a w a i j i l la ( 1898 ) ja löysin samanlaiset menettelytavat juonineen ja petoksineen yhdistettynä raakaan väkivaltaan. Molemmissa tapauksissa Yhdysvallat olivat toteuttaneet ao. maiden haltuunoton järjestämänsä vallankumouksen avulla, jonka viralliset hallituksemme agentit olivat paikan päällä suunnitelmallisesti salaa juonineet ja käynnistäneet.
Huomautus. (Kirjoittaja)
 
– Vertaa : Chile, Nigaragua, Grenada, P-Korea ym./ 2000-luvulla: Persia(nyk.Iran), Irak,Afganistan, Egypti, Libya, Syyria (valmistelut käynnissä) Nykyisin näitä tehtäviä kautta
maailman hoitaa Yhdysvaltojen ” Musta käsi” = C I A :n tiedusteluverkosto.
 
Huomioitavaksi: Polttava kysymys joulukuussa 2011: Mikä on EU:n kohtalo? Keneltä Merkel Ja Sarcosy kysyvät luvan tekemisilleen? Obamalta, vai suoraan Rockefellerilta?
 
Suomi myrskyn silmässä I-osaa kirjakaupoista kautta maan; mm. OY:n kirjaosastoilta
Oulussa, Ii:ssä, Ylivieskassa ja Lahdessa.

 
Erkki Hautamäki: Suomi myrskyn silmässä I-osa; OVH 30,- euroa + postimaksu
 

tilauslomake

Painotuotteina kotipostiin... Lomakkeessa tilaajan nimi, sähköposti, postiosoite ruksi tuotteen ruutuun... Lähetys ilman postikuluja...
* indicates required field
* Erkki Hautamäen Suomi myrskyn silmässä 1. osa; ovh 30.00 + postim. painon mukaan
* Pehr Evind Svinhufvudin Testamentti kansalleni; ovh 10,-
* Kari Silvennoisen Soviet War Crimes; ovh 12.00€ + postim
* Marjatta Kannuksen esikoisromaani H: 16,- + postim.
* Liisa Mariaporin avartava kirja verottajan kohtelusta H: 21.50 € + postim.
* Heikki Urmas, Raadolliset toverit ja vallan väärinkäyttäjät, H 12,- + postim

Taustalla pyörii Fast Secure Contact Form

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *