ProMerit.net - arvojen puolesta

Promerit.net
Facebookissa

Mia Snellman kertoo pienyrittäjävastaisuudesta

miasnellman

ja rakenteellisesta korruptiosta kunnallisessa päätöksenteossa

Tohtoriksi valmistuva Mia Snellman ja yrittäjä Pia Snellman (siskoksia) keskustelevat pienyrittäjyydestä sekä Suursuon ostoskeskuksen lopettamisesta.

Jaa/kirjanmerkki...

5 Responses to “Mia Snellman kertoo pienyrittäjävastaisuudesta”


 • Pekka Niemelä

  Promeritin toimitukselle kiitoksia näistä yrittäjävideioista. On hienoa, että jokin media julkaisee tällaista materiaalia, joka kertoo pienyrittäjän vaikeasta asemasta maassamme.

 • Miten rakenteellinen kokovartalokorruptio toimii ay-liikkeen suhteissa vakuutusyhtiöihin?

  Olisko tässä näyttö:
  http://www.taloussanomat.fi/rahoitus/2010/12/03/ahonen-jalleen-varman-hallitukseen/201016898/12

  Sama suomalainen malli kai toimii sielläkin niin kuin Mia Snellman todistaa tulevassa väitökirjassaan osuuskauppaliikkeen korruptiokytkennät – niitähän nämä hallitopaikat poliitikoilla miehitettynä tarkoittavat.

  ”Korruptiovapaaksi maaksi” juliastetun Suomen kansalaisena ahdistaa ja askarruttaa kenen uraa ja palkkiotilejä olen kohottanut sairaus-, tapaturma- ja eläkevakuutusmaksuillani?

  Samojen ”luottokorttien” saldoihin kertyvät ”osingot” auto-, kodinturva- ja matkustajavakuutusmaksuistanikin? Pahalta tuntuu.

 • Entrepreneur

  Tämä malli, mistä Mia Snellman puhuu tällä videolla on juuri samantyylistä, mikä liittyy vakuutusyhtiöiden ja AY-liikkeen välisiin kytkentöihin, joista keskustellaan uutisessa
  http://www.promerit.net/2011/03/poliishallitus-enteilee-valtakunnan-kanslerin-valtaa/

  Mia Snellman on muuten ollut mukana tekemässä Grecolle valitustakin suomalaisesta rakenteellisesta korruptiosta, ks. http://www.pienyrittajat.fi/?x103997=176018
  Videolla Mia kertoo muuten, että Helsingin kaupunginhallituksen 15 jäsenestä 10:llä on samanaikaisesti HOK-Elannon hallituksen jäsenyys. Aiheeseen läheisesti liittyvästä Suursuon ostoskeskuksen lopettamisesta tuli myös hyvä MOT-dokumentti pari vuotta sitten.Sen käsikirjoitus löytyy
  http://ohjelmat.yle.fi/mot/arkisto/19_1_2009_mot_ostari_blues_toim_martti_backman

  Pia Snellman on taas antanut haastattelun Suomen Kuvalehteen samasta asiasta ks. http://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/pienyrittajien-piia-snellman-abc-ketjun-leviamisesta-tama-on-rakenteellista-korruptiota

  Asia liittyy läheisesti myös tienvarsiyrittäjiin, jotka uusien teiden valmistuttua yleensä tapetaan sillä, että niille ei myönnetä opasteita. Vanhalla ykköstiellä sijaitseva Kasvihuoneilmiö on yrittänyt saada moottoritieopasteita, mutta Tiehallinto ei ole antanut, ks.
  http://www.kasvihuoneilmio.fi/uutiset/kasvihuoneilmio-mediassa.php

  Moottori- ja muutkin tiet varattiin nimittäin suurketjuille, lähinnä ABC:lle, jolla on kaikkein parhain kontaktipinta kunnalliseen päätöksentekoon S-ryhmäkytkennän kautta. Kokonainen vanha huoltoasemaverkosto – tienvarsikahvila-infrastruktuuri tuhottiin Tiehallinnon ohjauksella ja tienvarret muutettiin kauppapaikoiksi. Autojen huoltotarpeesta ei ole ollut väliä, mitä moni kiroaakin kun autoille ei enää löydä läheltä huoltopaikkaa, jos on tien päälle jäänyt. Se, että tällainen politiikka selvästi palveli samaan aikaan nousevia ABC-asemia ei ole sattumaa vaan on riittävä aihetodiste epäillä vahvasti S-ryhmäkorruption ulottaneen lonkeronsa myös valtiolliseen päätöksentekoon.

  Nyt teillä ei ole enää huoltoasemia. Mainoskovaäänisissä kyllä voi kuulla kovalla äänellä: ”Teboil huoltaa auton ja ihmisen”. Auton huolto jää pelkkään bensaan ja ihmisten huoltoa varten on kaupat , hampurilaisravintojat; suklaapatukoita ja perunalastuja öljyn, jarruneisteen ja pakkasnesteiden sijaan – niitähän ei enää aina edes löydä kuten ei myöskään palaneita ajovalojen polttimoita. Kiitokset tästäkin kaupan suurketjuja palvelleelle valtiovallalle! Sitä edustava Tiehallinto ( nyk. liikennevirasto) tuhosi siis vuosikymmenten pienyrittäjäinfrastruktuurin ja muutti kaikki Suomen tienvarret samannäköisiksi niin, että suorastaan matkailukin kyllästyttä monia; ei ole mitään yksilöllistä pienyrittäjyyttä. Palonen kertoo enemmän tästä aiheesta KHI-forumin videon loppupuolella
  http://vimeo.com/19926515

  Tiehallinto yritti muuten tosissaan pari vuotta sitten väkisin poistattaa tienvarsimainoksia, koska ne eivät olleet standardien mukaisia. Siitä nousi eduskunnassa kuitenkin niin iso haloo kun yrittäjät aloittivat voimakkaan vastustuksen. Asetettiin työryhmä , jossa mukana yrittäjät, liikennevirasto ja liikenneministeriö ja saatiinkin aikaan periaatepäätökset ja ohjeistus , jossa tehdään tienvarsiopastus sallivammaksi.

  Viimeisen 20 vuoden aikana tehtyjä virheitä tämä ei kuitenkaan enää korvaa. Tienvarret ovat ja varmaankin pysyvät pitkään ABC:n ( siis S-ryhmän) hallitsemina.

 • Nyt on PK-yrittäjillä vielä tämän vuoden loppuun asti aito mahdollisuus vaikuttaa Suomen tulevaisuuteen ! Sillä Hallituksen esitystä eläkevakuutus-rahastojen korvamerkinnän loppumisesta ja varojen kappauksesta ”vakuutusyhtiöiden” taseisiin ( parantaa niitä noin 5 % ) ei voida suunnitelmien mukaan laittaa täytäntöön ennenkuin 13.12. 2012; koska silloin väliaikainen laki vakuuutusyhtiöiden vakavaraisuusvaatimusten laskemisesta päättyy !

  Hyvät PK-yrittäjät teillä on tämä vuosi aikaa A joko ottaa lain sallima TEL-takaisinlaina ( vakuutusyhtiö ei silloin voi riskisijoittaa teille kervamerkittyä rahastorahaa, vaan joutuu tyytymään korkotuottoon ) B siirtää vakuutukset sellaiseen yhtiöön joka Aktian/ Sammon … yms ”järjestelyn” kautta joutuu asiakkaileen antaaan esim. osakkeita noiden rahastojen puhalluksen tilaan ! Ikäväkseni ”lainsäädännöllä” taitaa olla jo lopetettu kaikki AIDOSTI yhdistysmuotoiset eläkevakuutusyhtiöt, jotta rahastot voisi aidosti siirtää turvaan kasino-”vakuutusyhtiöiltä” !

  Siis Suomen päättäjät jälleen kerran aikovat pelastaa kasvonsa RYÖSTÄMÄLLÄ PK-yrittäjien ja heidän työntekijöidensä hiellä ja tuskalla keräämät eläkerahat ! Koska 90-luvulla moni yrittäjä ja heidän työntekijänsä päätyi ns. lopulliseen ratkaisuun on noissa rahastoissa nyt rahaa josta ”vakuutusyhtiöt” eivät koskaan joudu maksamaan takaisin eläkkeinä !

  Nämä rahastot on tarkoitus puhaltaa YLIMAKSUINEEN ( Pusan laskelmien mukaan yli lain salliman on kerätty jopa 1,5 – 2 miljardia euroa ) päivineen valtion ja ”vakuutusyhtiöiden” vapaaseen käyttöön !

  Tämä menettely ei ole uutta sillä jo 2 vuotta sitten vakuutusyhtiöiden yhteinen ”vakuusrahasto” purettiin ”lainsäädännöllä” ja saaduista 200 miljoonasta eurosta 100 miljoonaa lähettetiin suoraan Islantilaisiin pankkeihin, jotta Suomen ”sijoittajat” ( mukana kaupunkeja ) saivat rahansa takaisin KORKOINEEN ! Veronmaksjat siis maksoivat huikeat; jopa 12 % korot näille ”sijoittajille” jotka korkeakorkoille tileille olivat ”sijoittaneet” Islantiin !

  Nyt ilmeisesti tilanne aiotaan taas hoitaa fifty/fifty ? Valtiovalta kaappaa puolet ja ”vakuutusyhtiöt” toisen puolen ?

  Nyt kyse ei kuitenkaan ole sadoista miljoonista; vaan useista MILJARDEISTA yrityskohtaisesti korvamerkityistä rahoista !

  Jos siis PK-yittäjä perustavat tämän vuoden aikana ”oman” vakuutusyhtiön ja siirtävät vakuutuksensa sinne rahaa siirtyy tämän vuoden aikana miljarditolkulla rahastojen muodossa ! Suuryrityksillä on jo vuosikymmeniä ollut ”maltillisemmat” maksut ”yrityskohtaisten” sopimusten muodossa !

  Julkisuudessa on ollut, kuinka esim. Finnairin eläkerahasto siirtyi Ilmariselle, mutta rahaston todellista arvoa en ole mistään faktatietona löytänyt ? Kaikki merkit viittaavat siihen että Suomen hallituksessa on yhteistyössä ”vakuutusyhtiöiden” kanssa jo usean vuoden ajan valmisteltu tätä PUHALLUSTA ! Esim. Tapiolan ja Lähivakuutuksen on pakko Aktian ja Veritaksen tavoin yhdistyä samalla hetkellä, kun laki vuodenvaihteessa 1012/ 1013 on tarkoitus tulla voimaan, koska muutoin valtavat taseeseen tuloutuvat summat olisivat kaikkien nähtävillä ?

  Suurin osa ”kansanedustajista” tai heidän läheistahoistaan joillain lailla on kytköksissä näihin ”vakuutusyhtiöihin” ja todellista ”lainsäädäntövaltaa” käyttääkin taustalla ”vakuutusyhtiöiden” johtohenkilöt; joille jo menneinä vuosina on annettu HOIDETTAVAKSI miljardien arvoiset eläkemaksuilla kerätyt rahastot !

  Jättiopitiot, jättipalkat ja jättieläkkeet ovatkin osin RYÖSTÖÄ tavallisten eläkkeensaajien ja yrittäjien eläkkeiden leikkausten ja ”kompensaatioiden” avulla !

  Suomessa on ”suurjohtajien” näin hoidettujen jättieläkkeiden ELÄKEKATOSTA KESKUSTELUKIN TÄYSTYRMÄTTY; vaikka ”lainsäädännössä” PK-yrittäjillä ELÄKEKATTO JO ON !

  Jopa kaikki ”yrittäjäjärjestöt” olivat hiljaa, kun Yrittäjäeläkkeitä leikattiin 2 vuotta sitten TAKAUTUVASTI voimassaolevien ja allekirjoitettujen eläkesopimusten osalta ”työeläkelainsäädännön” yhteydessä ELINAIKAODOTTEEN muodossa ! Tosiasia on että 90-luvun historiallisten seikkojen takia yrittäjien kerryttämä rahasto suhteessa yrittäjinen elinaikaodotteeseen pystyisi kevyesti hoitamaan tehdyt KIRJALLISET ELÄKESOPIMUKSET ! Koska KEVA ja Kreikka nielevät rahaa taas rutosti otetaan sieltä mistä saadaan eli yrittäjinen selkänahasta … näin on tehty jo monesti. Minultakin on leikattu 15 – 22 ikävuoden välillä maksetut TEL-maksut ja KEVAan kertyneet eläkemaksut KOKONAISUUDESSAAN ! Nyt ”lainsäädännöllä” ollaan viemässä yrityskohtaisesti eläkkeensaajille korvamerkityt miljardirahastot ! Tällainen TAKAUTUVA laki jolla ihmisten maksamat eläkemaksut viedään pitäisi SUOMEN LAIN mukaan käsitellä Perstuslain säätämisjärjestyksessä, mutta koska sellaista enemmistöä Eduksunnassa ei saada tyytyy Perustuslkivaliokunta taas kerran toteamaan, että tavallisen lain säätämisjärjestys riittää ! On ihmeellistä, että Liettuan vastaavassa tilanteessa ( Liettuan perustuslaki pohjautuu Suomen vastaavaan ) heidän PERUSTUSLAKITUOMIOISTUIMENSA laittoi lain takain ”edustuslaitokseen” perustuslain vastaisena !

  Mutta ei siinä vielä kaikki harrat ovat jo SUOJAUTUNEET lobbaamalla Suomen nykyiseen perustuslakiin SYYTESUOJAN : 118 § … kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset …. syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä valtakunnanoikeudessa.

  Ja perustuslakituomioistuimen ”ylipäällikkö” varmasti ei ota ”arveluttavia” tapauksia edes käsiteltävien listoille, koska olisi EOA päätöksen 876/2/05 mukaan itse kuulunut valtakunnanoikeudessa kuultavien listoille ?
  Silloin vain EOA ”päätöksen” mukaan poliisilla ei ollut oikeutta suorittaa ”esitutkintaa” kansalaisen sille ilmoittamassa presidentin- ja ministerinvastuuasiassa !

  Suomen hallitus siis saa Perustuslakivaliokunnalta juuri sellaisen ”lausunnon” ”vakuutsyhtiöitä” koskevassa ”lainsäädännössä”; kuin ikinä KEHTAA PYYTÄÄ ! Ja kaikki edellämainittu perustuu historiallisiin faktoihin siitä kuinka LAINSÄÄDÄNTÖMOKAT Suomessa salataan !

  Brax ja Koskinen ovat Perustuslakivaliokunnassa varmistamassa, ettei se koskaan käsittele esim. OM Koskisen ”vapaaehtoisella” erolla 2005 ja EOA päätöksen 876/2/05 salaamisella 20.12. 2007 järjestettyä VAALIPETOSTA ! Julkisetn mutta 2060-luvulle asti salaisten asiakirjojen mukaan on MAANTAPA antaa VAALIRAUHA kaikesta rikostutkinnasta kaikkein ”arvovaltaisimmille” politikoille ! Halonen saa ikuisesti olla kiitollinen Koskiselle ja Braxille että ylipäätään sai YK-viran eikä ollut Kansainvälisen Rikostuomioistuimen TUTKINNAN KOHDE !

  Olen täysin ihmeissäni siitä kuinka tällainen meno Suomessa voi jatkua vuodesta toiseen … VARKAIDEN VALTAKUNTA SAA KUNNIAMAININNAN KORRUPTION VÄHÄISYYDESTÄ !

  Viimeisin todiste ( josta kopion lähetin Kalevi Kannukselle ) on Kuluttajaviranomaisen siirtymen tuohon ”virkamieseliittiin” … rahalaitokseen kytköksissä olevan järjestelmän jolla pohjoimaissa on miljoona käyttäjää kyseenalaisen markkinoinin ”tutkinta” ja kieltäminen kesti ”kuluttajaviranomaiselta” 4 vuotta !

  Samalla viikolla voi lukea ”kuluttajaviranomaisen” matkustelleen ulkomailla VVO:n piikkiin !

  Kaiken tapahtuneen johdosta teen ETSINTÄKUULUTUKSEN !

  Etsintäkuulutus: etsitään Suomen-niemeltä kaikesta hyväveli-korruptiosta vapaata virkamiestä; jonka päätöksentekoon ei vähääkään vaikuta ”ylimpien” ohjeistus; vain LAKI RATKAISEE !

  Kertokaa nyt tässä ”huonekalukauppojen” ja ”asuntokauppojen” luvatussa maassa edes yksi tällainen nimi … muuten usko virkamieskunnan lainkuuliaisuuteen alkaa horjua ?

  Tämä ei ole

 • Lisää julkisia todisteita vakuutusyhtiöiden ”lainsäädäntövallasta” ja PK-yrittäjien kyykytyksestä löytyy vuoden 2011 heinäkuussa voimaanastuneesta ”Pelastusalan takuupalkkalaista”; koska vakuutuskorvaukset olivat jatkuvassa nousussa seuraavsta syystä, saivat vakuutusyhtiöt pikavauhtia lain, jolla pelastusalan henkilöstö voi lomautettuna ollessaan tienata muutaman satasen kuukaudessa tukien katkeamatta ! Moni ei mennyt esim. metsäpaloa sammuttamaan lomautettuna ( koskee myös vapaapalokuntalaisia), koska koko kesän rahat olivat jumissa jopa 3 kk !

  Lain esitöissä eräs kansanedustaja lausui seuraavaa: laki olisi parasta ulottaa voimaan tasapuolisesti kaikeen pätkätyöhön, mutta tässä taloaudellisessa tilanteessa 30 miljoonan kustannusvaikutus on liikaa.

  Siis torso ja perustuslain mukaan epätasa-arvoinen laki astui voimaan !

  Mutta kas kumaa 1/2 vuotta myöhemmin hallitus ”löysi” 60 miljoonaa lisää rahaa tukityöllistämiseen; josta hyötyjinä ovat suurimmaksi osin suuryritykset ! Siis pienyrittäjien on yhä vaikea saada pätkätyöläisiä, koska se ei heille kannata !

  Valtaa Suomessa siis käyttää vaalituloksen vastaisesti vakuutusyhtiöt ja suuryritykset ! Mutta VAALIRAHOITUKSEN suhteen ”lainsäädäntövalta” kyllä korreloi lakimuutosten kanssa ! Harmikseni on toddettava, että osa vaalirahoituksesta on nimenomaan PK-yrittäjien ja heidän työntekijöiden TEL-YLIMAKSUISTA OTETTUA RAHAA.

  ”Vakuutusyhtiöt” siis ovat valtansa osin maksaneet PK-yrittäjiltä ja heidän työntekijöiltään VARASTETULLA rahalla ! Ja hallituksen esityksen ( rahastojen korvamerkinnän lopettaminen)- lakimuutoksen mukaan EDES TÄMÄ EI VIELÄ RIITÄ … mikä siis riittää ?

Jätä vastaus